i7 6700 Tabanlı Sistem Toplama

Hocam kandırıyorlar, hemde ellerinde 970 kalmışsa size allem eder kullem eder o kartı aldırırlar.

Bence benim gibi, burada belirleyin parçaları, Vatana gidip parçaları bana ver diyin. Bu kadar. :D

Hocam benim PSU' mu alabilirsiniz. RM750X, gold sertifikalı, full modüler, Corsair marka.

Haklisiniz hocam ellerinde GTX1070 kalmadi diye GTX980 takmaya çalıştılar ilk gorustugumde hic sormayin :D Corsair modellere bakiyordum bende CS serisi 750w 80+ gold modelini inceliyordum. Sizinkine de bir goz atacağım cok teşekkürler tavsiye için.

Haklisiniz hocam ellerinde GTX1070 kalmadi diye GTX980 takmaya çalıştılar ilk gorustugumde hic sormayin :D Corsair modellere bakiyordum bende CS serisi 750w 80+ gold modelini inceliyordum. Sizinkine de bir goz atacağım cok teşekkürler tavsiye için.
Aynen aman hocam dikkat edin. Vallahi inandırırlar... :D

Güç kaynağı hakkındaki sorularınıza cevap verebilirim.

Aşırı yüksek değerli bir psu almaya fazla gerek yok sizin pc için, eğerki slı yapılmayacaksa. Artan para cebinizde dursun aşırıya kaçmanın anlamı yok :)

Aşırı yüksek değerli bir psu almaya fazla gerek yok sizin pc için, eğerki slı yapılmayacaksa. Artan para cebinizde dursun aşırıya kaçmanın anlamı yok :)
Az watt verip Gold olan PSU lar piyasada nadir. Ayrıca sli yapmasa bile kafası rahat olur, yoksa bende psu dan kısıp 980 alabilirdim... (y)

Aynen aman hocam dikkat edin. Vallahi inandırırlar... :D

Güç kaynağı hakkındaki sorularınıza cevap verebilirim.

Hocam vatanda bu model yok sanırım. Baska önerebileceğiniz 80+ tercihen gold (sanirim tasarruf ve verim konusunda daha iyi gold modeller) bu ısınma ve voltaj dusmesi yukselmesi konusunda korumalı sistemi koruyan kaliteli bir PSU var mi alternatif olarak. Butun sistemi vatandan toplayacağım o yüzden vatanda olmasi onemli benim için :)

Az watt verip Gold olan PSU lar piyasada nadir. Ayrıca sli yapmasa bile kafası rahat olur, yoksa bende psu dan kısıp 980 alabilirdim... (y)

Ya benim için güvenli olsun sistemimi rahat bir sekilde idare edebilsin ısınmadan ve voltajdan kaynakli bir ariza yaşamayayim yeter hocam :)

Forumda yeniyim daha sizi etiketleyemedim o yuzden tekrar yazma gereği duydum :) yukarida dedigim gibi guvenli olsun yeter hocam ya sistemimede yetsin 750w idealdir diye tahmin ediyorum. Ileride yukseltmeler icin falanda ekstra masraf çıkarmaz hem :)

Hocam vatanda bu model yok sanırım. Baska önerebileceğiniz 80+ tercihen gold (sanirim tasarruf ve verim konusunda daha iyi gold modeller) bu ısınma ve voltaj dusmesi yukselmesi konusunda korumalı sistemi koruyan kaliteli bir PSU var mi alternatif olarak. Butun sistemi vatandan toplayacağım o yüzden vatanda olmasi onemli benim için :)

Ya benim için güvenli olsun sistemimi rahat bir sekilde idare edebilsin ısınmadan ve voltajdan kaynakli bir ariza yaşamayayim yeter hocam :)
Hocam nasıl yok, ben de vatandan aldım...Neyse, bu üründe gol, sadece yarı modüler, yani anakart ve işlemci kabloları takılı geliyor.

CORSAIR CS SERİSİ 750W 80PLUS GOLD 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Hocam sitesinde goremedim eger şubede varsa önceliği sizin modelinize veririm. Bu modüler yari modüler olayi nedir acaba
Hocam modüler: Tüm kabloları çıkarıp takabilirsiniz. Mesela güç kaynağında ekran kartı için 3 kablo gelmekte. Ben birini kullanıyorum, geri kalanlarını çıkartıyorum ve böylece yerden tasarruf etmiş ve kablo karmaşasından kurtulmuş oluyorum.

Kısaca kullanmadığınız kabloları çıkartmaktır.

Yarı modüler ise bazı kablolar takılı gelir bazılarını da kullanım amacınıza göre takarsınız.

Hocam modüler: Tüm kabloları çıkarıp takabilirsiniz. Mesela güç kaynağında ekran kartı için 3 kablo gelmekte. Ben birini kullanıyorum, geri kalanlarını çıkartıyorum ve böylece yerden tasarruf etmiş ve kablo karmaşasından kurtulmuş oluyorum.

Kısaca kullanmadığınız kabloları çıkartmaktır.

Yarı modüler ise bazı kablolar takılı gelir bazılarını da kullanım amacınıza göre takarsınız.

Anladım hocam cok tesekkur ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. Cok yardiminiz dokundu cok tesekkur ederim. Bu iki PSUdan birisini alacağım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı