i7 6700 ve GTX 1070 Sistem Toplama

fan sayısına bakar söylediğim bir şeydi fakat en doğrusunu aldıktan sonra görürsün. Ekran kartında Asusu seçmenin sebebi varmıdır?
Fanların boyutu fazla büyük olmadığı için ses çıkaracağını sanmıyorum. Tasarımı hoşuma gidiyor hocam. Ayrıca ASUS ürünlerinden genelde çok memnun kaldım. Onunda etkisi var.

Fanların boyutu fazla büyük olmadığı için ses çıkaracağını sanmıyorum. Tasarımı hoşuma gidiyor hocam. Ayrıca ASUS ürünlerinden genelde çok memnun kaldım. Onunda etkisi var.
Hocam asıl büyük fan ses çıkarmaz hatırlarsınız belki 8 cm' lik işlemci soğutucularını (hızında etkisi var.)

Hocam asıl büyük fan ses çıkarmaz hatırlarsınız belki 8 cm' lik işlemci soğutucularını (hızında etkisi var.)
Oda doğru aslında Dark N10 da 12cm fan var herhalde. Sorduğum kişiler fan sesi duyulmadığını söyledi.

Arkadaşlar sistemin son hali bu. Bütçemi arttırıp bu şekilde sistemi almaya karar verdim. Önümüzdeki salı yada çarşamba günü siparişi geçmeyi düşünüyorum. Son kez yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Ekran Alıntısı 5.JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı