Şu anlık 600w gayet yeterlidir. İlerisi için 700w daha uygun olur. Kasalar senin de biraz zevkine kalmış bir şey. Ayrıca ayrı ayrı almak genelde daha iyidir. Hangi marka güç kaynağı, değerleri nelerdir bilmek lazım. Tam olarak bütçe belirtir misin ?
Alacağın her iki işlemci için iyi bir soğutma gerekiyor. Bu yüzden Cooler Master'ın Hava Sogutmalarindan almanı tavsiye ederim (eğer bütçeni daha da arttırabilirsen Sıvı Soğutma da olabilir). Kasa Olarak Dark N10'u öneririm. Hem iç hacmi çok geniş hemde 5 fanlı olduğu için güzel bir hava sirkülasyonu var. PSU Konusunda Eger K Serisi işlemci alırsan büyük ihtimalle 600W yetmeyebilir ama i7 6700 ile idare edersen 600W rahatlıkla yetecektir.
Full modular PSU öneririm. Kablolama yapmak için ideal oluyor. Benim kullandığım PSU 80 gold plus. Öneririm. Corsair RM750X
Kasa ile birlikte gelen PSU'yu almaktansa boş bir kasa alıp ayrıca kaliteli bir PSU seçmek çok daha mantıklı.
Benim size tavsiyem Aerocool Aero 800 kasa ve Corsair Builder VS650 alabilirsiniz.
Eğer amazon'dan alma imkanınız varsa uygun fiyata çok güzel modüler/yarı modüler güç kaynakları var Evga, Corsair gibi markaların. İncelemenizi öneririm.
Son önerim de i7 6700'e eğer işlemci soğutucu alacaksanız direk i7 6700K almanız yönünde.
Bu arada ocak ayı içerisinde 7.nesil intel işlemcilerin çıkması bekleniyor. Onları mutlaka beklemenizi öneririm.
i7 6700K alacak olursanız 700W veya 750W bir PSU almanızı tavsiye ederim. Sonuçta voltajı yükselteceğiz ve daha çok enerji harcayacağız. Ama eğer i7 6700 alacak olursak 600W PSU çok rahat idare edecektir. Kasa olarakta dediğiniz gibi Z11 ve N10 gibi iki tane güzel alternatifiniz var. Seçim sizin.
Hocam yanlış bilgilendirme yapmışsın. İlk önce i7 6700 stok soğutucu kendim kullandığımdan biliyorum 4k ultra ayarlarda en son oyunları max 60 derece görüyor. K serisi bir işkemci alsa dahi 600w yeterlidir hatta 500w bile çünkü enerji tüketimi konusunda yeni nesil işlemciler ve ekran kartları çok az kullanıyor.Alacağın her iki işlemci için iyi bir soğutma gerekiyor. Bu yüzden Cooler Master'ın Hava Sogutmalarindan almanı tavsiye ederim (eğer bütçeni daha da arttırabilirsen Sıvı Soğutma da olabilir). Kasa Olarak Dark N10'u öneririm. Hem iç hacmi çok geniş hemde 5 fanlı olduğu için güzel bir hava sirkülasyonu var. PSU Konusunda Eger K Serisi işlemci alırsan büyük ihtimalle 600W yetmeyebilir ama i7 6700 ile idare edersen 600W rahatlıkla yetecektir.