i7 6700HQ ve GTX960M FPS sorunu

ÖzkanA

Centipat
Arkadaşlar merhaba.

Laptopum iki ekran kartını aynı anda kullanıyor. Sorunu çözemedim kaç gündür. GPU2 olan Intel ekran kartı ve o bazen %4 %5e düşüyor ve bu sırada FPS düşmesi oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Çok sinirimi bozdu bu problem.

Özellikler:
Windows 10.
i7 6700HQ.
GTX960M.
Intel HD530.

Dosya Ekleri

• A5DC98DD-3300-4A78-AFEB-C00115A984C9.jpeg
    A5DC98DD-3300-4A78-AFEB-C00115A984C9.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Laptopum iki ekran kartını aynı anda kullanıyor. Sorunu çözemedim kaç gündür. GPU2 olan Intel ekran kartı ve o bazen %4 %5e düşüyor ve bu sırada FPS düşmesi oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Çok sinirimi bozdu bu problem.

Özellikler:
Windows 10.
i7 6700HQ.
GTX960M.
Intel HD530.
Hocam normalde ikisini de kullanması gerekir bildiğim kadarıyla. FPS'in düştüğü anda harici grafik birimi %kaç kullanılıyor?

Bu arada dün bu gpu2 yi bi şekilde halletmiştim gözükmüyordu driveri güncellemem ile aynı sıkıntı tekrar nüksetti

%99 960m stabil çalışyor gpu 2 düşüyor
Anladım peki dahili grafik birimi tema vs. çizimleri için normalde de kullanılır bildiğim kadarıyla yani arkada çalışır harici grafik kartı da aktifken. Ram miktarı ne kadar?

Anladım peki dahili grafik birimi tema vs. çizimleri için normalde de kullanılır bildiğim kadarıyla yani arkada çalışır harici grafik kartı da aktifken. Ram miktarı ne kadar?

16gb 2133mhz hocam sıcaklık veya performansla ilgili sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü gpu 2 ne zaman %4 %5 olsa 20 30 fps oluyor
Sadece bu oyundamı oluyor yoksa hepsindemi
Hepsinde oyunlar orjinal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı