Çözüldü i7-6700K GTX 1070 bilgisayara macOS kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Drawmer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim için macOS kurmak istiyorum ama sistemim uyumlu mu bilemedim. Logic X çalıştırıcam. En stabil versiyon hangisi olur değerli bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kurulum için 500 GB SSD almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

20181231_004148.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden macOS kurmak istiyorsunuz. Kısaca belirtirmisiniz?
Muzik produksiyonuna geri donus yapiyorum. 1 yil once macbook umu sattim. Simdi almak imkansiz gibi fiyatlar malum. Logic x vb... ses programlari kullanicam. Cok kanalli kayit yapmiyorum. Vst vb... programlar ile toplasak 40 kanali gecmeyen orta seviye isler yapiyorum.

Kullanabilirsiniz. Kısa bir hatırlatma: Nvidia macOS web sürücüsünü halen Mojave sistemlere yayınlamadığı için bu sistem ile High Sierra sürümü kullanabilirsiniz veya ekran kartınızı AMD RX 580 gibi uyumlu bir kart ile değiştirdiğinizde kullanabilme şansınız var diye biliyorum Mojave ile.

Kullanabilirsiniz. Kısa bir hatırlatma: Nvidia macOS web sürücüsünü halen Mojave sistemlere yayınlamadığı için bu sistem ile High Sierra sürümü kullanabilirsiniz veya ekran kartınızı AMD RX 580 gibi uyumlu bir kart ile değiştirdiğinizde kullanabilme şansınız var diye biliyorum Mojave ile.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Surumun katkisi ne olur bilemiyorum. Cok detayli bilgi sahibi degilim. Logic stabil ve tum donanimi verimli kullanmak benim icin oncelik arz ediyor.

@Drawmer
Sürümün katkısı: uygulamalar ve uyumluluk dengesi. Logic güncel sürümlerde önceki macOS sürümlerine desteği kesebileceğinden dolayı güncel sistem size şart gibi. Tamamen kullanıma vs göre değişiyor bu sürüm olayı :). Örneğin grafik ile uğraşan arkadaşlar Mojave'ye geçemeyebiliyor uygulama bazlı falan.

@Drawmer
Sürümün katkısı: uygulamalar ve uyumluluk dengesi. Logic güncel sürümlerde önceki macOS sürümlerine desteği kesebileceğinden dolayı güncel sistem size şart gibi. Tamamen kullanıma vs göre değişiyor bu sürüm olayı :). Örneğin grafik ile uğraşan arkadaşlar Mojave'ye geçemeyebiliyor uygulama bazlı falan.
Sanirim nvidia nin mojave icin birseyler yapmasi sart oldu :) High sierra ile baslayip guncelleyecegiz sanirim. Bu arada logic i guncellemem sanirim :D 199$ :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı