Önemli fakat boş yere 2666 Mhz tercih etmişsin parana yazık olur.Ramler önemli değil mi hocam? Kasayi psu icinde olduğu icin tercih etmistim
Ssd fps konusunda bi etki sağlamiyor ki hocam niye yukseltiyim bana 120'nin yetecegini düşünüyorum amd sisteme gecicegimi sanmiyorum ama fikirlerin icin TeşekkürlerSamsung 850 Evo 250GB SSD almalısın. Kasa ve PSU'ya gereksiz para vermişsin. Vence i5 6600K fazlasıyla bu bütçeye yeticektir. Gelecekte de yeticektir. Gelecekte eğer yetmezse O.C yaparak performansını arttırabilirsiniz. Monitörü güzel seçmişsiniz. İ5 6600K alırsan kalan parayla WD 1TB Black ve R9 390X almalısın. Ve webdenal.com veya teknobiyotik.com'dan toplarsan fiyat daha fazla ucuzlar.
HocamÖnemli fakat boş yere 2666 Mhz tercih etmişsin parana yazık olur.
Hocam zaten 230 tl bellek 30 40 tl icin hizini dusurmeye gerek var mi?Önemli fakat boş yere 2666 Mhz tercih etmişsin parana yazık olur.
Apu sistem toplarsan tamam değiştirmeyebilirsin fakat intelde bazı işlemciler 1600 mhz destekliyor veya 2400mhz.Hocam
Hocam zaten 230 tl bellek 30 40 tl icin hizini dusurmeye gerek var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.