i7 6700K GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Samsung 850 Evo 250GB SSD almalısın. Kasa ve PSU'ya gereksiz para vermişsin. Vence i5 6600K fazlasıyla bu bütçeye yeticektir. Gelecekte de yeticektir. Gelecekte eğer yetmezse O.C yaparak performansını arttırabilirsiniz. Monitörü güzel seçmişsiniz. İ5 6600K alırsan kalan parayla WD 1TB Black ve R9 390X almalısın. Ve webdenal.com veya teknobiyotik.com'dan toplarsan fiyat daha fazla ucuzlar.

Samsung 850 Evo 250GB SSD almalısın. Kasa ve PSU'ya gereksiz para vermişsin. Vence i5 6600K fazlasıyla bu bütçeye yeticektir. Gelecekte de yeticektir. Gelecekte eğer yetmezse O.C yaparak performansını arttırabilirsiniz. Monitörü güzel seçmişsiniz. İ5 6600K alırsan kalan parayla WD 1TB Black ve R9 390X almalısın. Ve webdenal.com veya teknobiyotik.com'dan toplarsan fiyat daha fazla ucuzlar.
Ssd fps konusunda bi etki sağlamiyor ki hocam niye yukseltiyim bana 120'nin yetecegini düşünüyorum amd sisteme gecicegimi sanmiyorum ama fikirlerin icin Teşekkürler

Adsız.png

SSD daha sonra alabilirsin. Bu da sana bütçe konusunda yardım etmiş olur. Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı