i7 6700K GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Ssd fps konusunda bi etki sağlamiyor ki hocam niye yukseltiyim bana 120'nin yetecegini düşünüyorum amd sisteme gecicegimi sanmiyorum ama fikirlerin icin Teşekkürler
Ekran kartını AMD olarak seçtiğinde sistemin AMD olmuyor. İntel olarak devam ediyor. Ve bu bütçeye R9 390X çok yakışır. GTX970'den daha sorunsuz, daha performanslı, daha kaliteli, DX12 desteği daha iyi. SSD konusunda ise bu bütçe için 120GB yetersiz bence. Çünkü sadece Windows'u kurucan ve bazı programların biraz daha hızlı açılacak. Ancak 250GB alırsan içine GTA 5 veya Rise of the Tomb Raider gibi 1-2 oyun kurarak oyundaki ara sahneleri hızlı bir şekilde oynatırsın ve verdiğin paranın karşılığını hissedersin. Recep Abi artık 1500TL'lik sisteme bile 120GB ekliyor. Yani bir sistem için çok önemli bir parça SSD. Eğer siz de 120GB alırsanız 1500TL'ye sistem kuran birisiyle aranızda fark kalıcak mı? Ben 3300TL'ye sistem kuruyorum ve SSD'yi hala 500GB yapıp HDD'yi almamayı düşünüyorum. Bence önemli bir parça SSD.
 
Garanti açısından internet siteleri pek güven vermiyor hocam bana ciddi fiyat farki yoksa
Bu sitedeki neredeyse herkes Sinerji'yi kullanmıştır veya biliyordur ve güvenilir olduğuna emindir. Diğer önerdiğimiz siteler de aynı. İnternetten alışveriş güvenli olmasa insanlar 15000TL'lik sistemlerini bile böyle sitelerden alsın ki?
 
Bu sitedeki neredeyse herkes Sinerji'yi kullanmıştır veya biliyordur ve güvenilir olduğuna emindir. Diğer önerdiğimiz siteler de aynı. İnternetten alışveriş güvenli olmasa insanlar 15000TL'lik sistemlerini bile böyle sitelerden alsın ki?
Ben biraz gidip görüp alma taraftari olduğum için öyle geliyor olabilir hocam :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı