Merhaba arkadaşlar,
6 sene evvel toplamış olduğum bilgisayarı yenilemek istiyorum, mevcut bilgisayarımın bazı birleşenleri şöyle;
Intel i7-6700K 4.00GHz CPU.
Corsair H100i V2 CPU soğutucu.
ASUS Maximus Hero VIII anakart.
ASUS GTX 1070 STRIX OC.
16 GB DDR4 RAM.
250GB Samsung SSD.
EVGA 750 gq PSU.
CS:GO2 ve Valorant rekabetçi seviyede oynuyorum. 2K 144Hz monitöre sahibim, bu doğrultuda yüksek performanslı bir PC toplamak istiyorum. En azından yine 5-6 yıl beni götürürse süper olur.
Elimde olan parçalar (duruma göre kullanmayabilirim, kasa işe yaramaz derseniz farklı kasa önerisi bekliyorum, aynı şekilde 6 senedir sürekli kullanmış olduğum SSD var Samsung marka 250GB, ama artık bu SSD ölmüştür, virüslenmiştir,
Temiz bilgisayara takmak ssağlıklı olmaz derseniz onu da kullanmam)
Kasa: NZXT S340 beyaz.
SSD: Samsung 850 EVO 250GB.
PSU: EVGA 750 gq.
Bütçem 30.000TL civarı, fakat derseniz ki 5-6 bin lira daha verebilirsen çok çok daha iyi parçalar var o zaman yukarı doğru esnetebilirim. Ama malum ekonomik şartlarda ne kadar F/P olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Başlık alakasız olmuş konuyla @Moderatör
6 sene evvel toplamış olduğum bilgisayarı yenilemek istiyorum, mevcut bilgisayarımın bazı birleşenleri şöyle;
Intel i7-6700K 4.00GHz CPU.
Corsair H100i V2 CPU soğutucu.
ASUS Maximus Hero VIII anakart.
ASUS GTX 1070 STRIX OC.
16 GB DDR4 RAM.
250GB Samsung SSD.
EVGA 750 gq PSU.
CS:GO2 ve Valorant rekabetçi seviyede oynuyorum. 2K 144Hz monitöre sahibim, bu doğrultuda yüksek performanslı bir PC toplamak istiyorum. En azından yine 5-6 yıl beni götürürse süper olur.
Elimde olan parçalar (duruma göre kullanmayabilirim, kasa işe yaramaz derseniz farklı kasa önerisi bekliyorum, aynı şekilde 6 senedir sürekli kullanmış olduğum SSD var Samsung marka 250GB, ama artık bu SSD ölmüştür, virüslenmiştir,
Temiz bilgisayara takmak ssağlıklı olmaz derseniz onu da kullanmam)
Kasa: NZXT S340 beyaz.
SSD: Samsung 850 EVO 250GB.
PSU: EVGA 750 gq.
Bütçem 30.000TL civarı, fakat derseniz ki 5-6 bin lira daha verebilirsen çok çok daha iyi parçalar var o zaman yukarı doğru esnetebilirim. Ama malum ekonomik şartlarda ne kadar F/P olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Başlık alakasız olmuş konuyla @Moderatör
Son düzenleme: