i7 6700K sistem Overwatch düşük FPS sorunu

Takeda Shingen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Overwatch'ta epey düşük FPS alıyorum. Normalde 100+ FPS alırken son zamanlarda 60'a düşüş yaşadım ve oyun içi 35-40'lara kadar düşüyor. Afterburner ile baktığımda CPU kullanımımın oldukça düşük olduğunu gördüm. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?
Sistem;
  • Intel Core i7 6700k
  • AMD RX 480 8GB
  • 16 GB G.SKILL 2400 MHz (XMP ile)

Son düzenleyen: Moderatör:
•Windows 10 kullanıyorsan "Xbok" proğramında DVR kapatmayı dene.
•Başka bir oyunda dene, eğer onda FPS düşüklüğü yaşamıyorsan bilgisayarın artık o oyunu kaldırmıyor
•Grafikleri düşür.
•Teknik desteğe başvur.
•Eğer sorun halen devam ederse temiz bir format atmayı dene.

Sıcaklık değerleri gayet normal. Neredeyse her şeyi denedim ama ana menüde 70 FPS'de kitleniyor. Oyun içi 40'lara kadar iniyor. Diğer oyunlarda böyle değil durum. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten...

Owerwatch ayarlar bölümünde vsync bölümünün kapalı olduğundan emin olun. Gene ayarlar kısmında limit fps kısmı display-based ise bu ayar monitör kaç hz ise ona sabitliyor. O ayarı custom alın. Render scale 100 alın. Otomatik 100dür. Büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı