i7 6700K sistem toplanır mı?

Shansur

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. i7 6700K işlemci ve Z170A Pc-Mate anakart sistem iyi midir? Ekran kartı daha belli değil. Soğutucu da Frio Advanced.

Yardım ?

Merhabalar. i7 6700K işlemci ve Z170A Pc-Mate anakart sistem iyi midir? Ekran kartı daha belli değil. Soğutucu da Frio Advanced.

Yardım ?
Hocam artık skylake eskide kaldı 2. el alınır ama sıfır alınmaz. Skylake yerine ryzen sistem toplamak şu an her açıdan daha iyi olur, hem güncel bir hem de daha performanslı bir PC toplamış olursunuz.

Hocam artık skylake eskide kaldı 2. el alınır ama sıfır alınmaz. Skylake yerine ryzen sistem toplamak şu an her açıdan daha iyi olur, hem güncel bir hem de daha performanslı bir PC toplamış olursunuz.
İkinci el alıcam zaten ama hiç kullanılmamış bir ürün çok uyguna buldum oturduğum şehirde. Bu işlemciye Advanced Frio mu alsam yoksa hyper 202 evo mu karar veremedim evo iyi midir sessiz mi ?

İkinci el alıcam zaten ama hiç kullanılmamış bir ürün çok uyguna buldum oturduğum şehirde. Bu işlemciye Advanced Frio mu alsam yoksa hyper 202 evo mu karar veremedim evo iyi midir sessiz mi ?
Hocam evo iyidir ancak o kadar para vermişken sıvı soğutma almak daha mantıklı olur.

Hocam evo iyidir ancak o kadar para vermişken sıvı soğutma almak daha mantıklı olur.
Oc yapmayı düşünmüyorum. Stok hızda çalışacak işlemci. Evo stok hızda başarılı sonuçlar verir mi ses ve ısı konusunda. Birde evo 202 nin hangi modelini almalıyım ledli olanı da var ana fan dönme hızı yavaş. Thermaltake frio advanced Evo kıyaslaması nedir sizce

Oc yapmayı düşünmüyorum. Stok hızda çalışacak işlemci. Evo stok hızda başarılı sonuçlar verir mi ses ve ısı konusunda. Birde evo 202 nin hangi modelini almalıyım ledli olanı da var ana fan dönme hızı yavaş. Thermaltake frio advanced Evo kıyaslaması nedir sizce
Hocam OC yapmayacaksanız fazla para vermeye gerek yok. Bunlara bakabilirsiniz ;
• Dark freezer x120
• Deep Cool gammax s40
• Cooler Master hyper tx3ı
Yinede o kadar parayı gözden çıkarmışken sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim hem daha sessiz hem de daha serin olur.

Hocam OC yapmayacaksanız fazla para vermeye gerek yok. Bunlara bakabilirsiniz ;
• Dark freezer x120
• Deep Cool gammax s40
• Cooler Master hyper tx3ı
Yinede o kadar parayı gözden çıkarmışken sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim hem daha sessiz hem de daha serin olur.
Hocam 210 tl limit ayırdım soğutucuya en performans ve konforlusu ne olur

Şuan ben de ki sistem 2 hafta sonra bitiyor tek kasa kaldı 8 aydır topluyorum stajyer maaşı ile yapacak bir şey yok :) Sistem :
i7 6700 K
Z170 Pro Gaming
Asus Rog Strix 1060 6gb (hepsini indirimde aldım bu 3 ünü)
600W 80+ High Power
Cooler Master 212 Evo
Dark N10 Kasa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı