Hocam artık skylake eskide kaldı 2. el alınır ama sıfır alınmaz. Skylake yerine ryzen sistem toplamak şu an her açıdan daha iyi olur, hem güncel bir hem de daha performanslı bir PC toplamış olursunuz.Merhabalar. i7 6700K işlemci ve Z170A Pc-Mate anakart sistem iyi midir? Ekran kartı daha belli değil. Soğutucu da Frio Advanced.
Yardım ?
İkinci el alıcam zaten ama hiç kullanılmamış bir ürün çok uyguna buldum oturduğum şehirde. Bu işlemciye Advanced Frio mu alsam yoksa hyper 202 evo mu karar veremedim evo iyi midir sessiz mi ?Hocam artık skylake eskide kaldı 2. el alınır ama sıfır alınmaz. Skylake yerine ryzen sistem toplamak şu an her açıdan daha iyi olur, hem güncel bir hem de daha performanslı bir PC toplamış olursunuz.
Hocam evo iyidir ancak o kadar para vermişken sıvı soğutma almak daha mantıklı olur.İkinci el alıcam zaten ama hiç kullanılmamış bir ürün çok uyguna buldum oturduğum şehirde. Bu işlemciye Advanced Frio mu alsam yoksa hyper 202 evo mu karar veremedim evo iyi midir sessiz mi ?
Oc yapmayı düşünmüyorum. Stok hızda çalışacak işlemci. Evo stok hızda başarılı sonuçlar verir mi ses ve ısı konusunda. Birde evo 202 nin hangi modelini almalıyım ledli olanı da var ana fan dönme hızı yavaş. Thermaltake frio advanced Evo kıyaslaması nedir sizceHocam evo iyidir ancak o kadar para vermişken sıvı soğutma almak daha mantıklı olur.
Hocam OC yapmayacaksanız fazla para vermeye gerek yok. Bunlara bakabilirsiniz ;Oc yapmayı düşünmüyorum. Stok hızda çalışacak işlemci. Evo stok hızda başarılı sonuçlar verir mi ses ve ısı konusunda. Birde evo 202 nin hangi modelini almalıyım ledli olanı da var ana fan dönme hızı yavaş. Thermaltake frio advanced Evo kıyaslaması nedir sizce
Hocam 210 tl limit ayırdım soğutucuya en performans ve konforlusu ne olurHocam OC yapmayacaksanız fazla para vermeye gerek yok. Bunlara bakabilirsiniz ;
• Dark freezer x120
• Deep Cool gammax s40
• Cooler Master hyper tx3ı
Yinede o kadar parayı gözden çıkarmışken sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim hem daha sessiz hem de daha serin olur.
Cooler Master Hyper 212 Evo 2011/1366/1156/1155/1151/1150/775 Fan - n11.com benim kullacağım soğutucuyu önere bilirim f/p ürünüHayırlısı olsun ama soruma cevap alamadım210 tl ye en konforlu ve performanslı soğutucu ne olur
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.