i7 3770K sistem toplanır mı?

Hurda sevdan var senin, sevdandan geri döndüremeyeceğiz anlaşılan. Bari 4790K al, hala iş görür.

Sizin dediğinizi yapabilmek için soketin sınırlarını kerpetenle yolmam gerek 1155 sokete 1150 soketi nasıl yaparım anlatırsanız yapabilirim :)

Videoyu izledim ve ortalama 2 katı performans alıyor. GPU'yu tam performansta kullanmıyor. Yaptığı teknik doğru videoda.

Çekirdek miktarından kaynaklı çekirdek fazla olsaydı keşke ama AMD'den hayır gelmeyeceğini anladım zamanında Athlon kullanmışım ben :)

Sizin dediğinizi yapabilmek için soketin sınırlarını kerpetenle yolmam gerek 1155 sokete 1150 soketi nasıl yaparım anlatırsanız yapabilirim :)
Sistem elinizde yok anladığım kadarıyla, ben de alacaksan 4790K ve ona uygun bi şey al diyorum. Ukalalığa gerek yok.

Kusura bakma öğrenmeye çalışıyorum işlemci karşılaştırmak için diğer bileşenlerin aynı olması gerekmiyor mu?

Problem değil hocam bizde geçtik bu yollardan aslında diğer bileşenlerin CPU ile en uyumlu çalışacak şekilde seçilmesi gerekiyor öbür türlü darboğaz yaşanır.

Yok, onu ancak i7-4790K kurtarır.
haklısınız ama ikisininde kilidi açık ikisindede olabilir tabi bayaa iyi bir soğutma ile olacak bir iş diye düşünüyorum

Sistem elinizde yok anladığım kadarıyla, ben de alacaksan 4790K ve ona uygun bir şey al diyorum. Ukalalığa gerek yok.

Sistem maalesef böyle hocam ukalalılıktan ziyade şaka amaçlı dedim ben Intel'in hastalığı bu yapacak bir şey yok maalesef AM4 gibi degil soket daima değişir belli bir yolları yok adamların.

Bence YouTube'dan fırsatları kovala sağlam sistemler çıkıyor. Hem biraz para biriktirirsin.

Ülkeyi enflasyonla harmanlayan insanlar başta oldukca 6. nesilden yukarı bize haram hocam siyasetçi bakış açımdan dolayı özür diliyorum ama bizim ülkenin özünde bu sistem.

Son düzenleme:
Sistem maalesef böyle hocam ukalalılıktan ziyade şaka amaçlı dedim ben Intel'in hastalığı bu yapacak bir şey yok maalesef AM4 gibi degil soket daima değişir belli bir yolları yok adamların.
Ciddi ciddi tavsiye istiyorsanız, sıfır 12100F öneriyorum ben de. 10 senelik işlemcilere şimdikilerden daha iyi gibi yazılar yazdığınız için trollüyorsunuz sandım. i7 diye gidip 10 senelik işlemci alınmaz, her açıdan daha az performanslı. Ayrıca 2. elde eski intel işlemcileri abuk subuk fiyatlara satıyorlar. Onlara o kadar para bayılmaktansa Ryzen 5600 alırım veya 12. nesil intel alırım. İkisi de ölü soket tabi orada haklısınız ama birine 5800x3d diğerine de 13. nesil takma imkanı var. DDR5 işlemciler çıkıyor olsa da bu dediğim işlemciler 3-4 sene daha rahat kullanılabilir.

Ülkeyi enflasyonla harmanlayan insanlar başta oldukca 6. nesilden yukarı bize haram hocam siyasetçi bakış açımdan dolayı özür diliyorum ama bizim ülkenin özünde bu sistem.

Güncel sistemler alınacak paraya 10 nesil önceki sistemi almak isteyen, yeniliğe karşı adeta elindeki ile yetinmeyi öğrenmiş insan grubunuda ancak baştaki bu insanlar yönetebilir zaten. K serisi işlemciyi sıvı nitrojen ile soğutsan ve en iyi OC kapasiteli anakartı tedarik ederek yeni overclock rekoru bile kırsan o işlemciden bir cacık olmaz. Bir de RTX 2060 demişsin hocam yapma, o işlemci ile RTX serisini beslemek hayal.

Ciddi ciddi tavsiye istiyorsanız, sıfır 12100F öneriyorum ben de. 10 senelik işlemcilere şimdikilerden daha iyi gibi yazılar yazdığınız için trollüyorsunuz sandım. i7 diye gidip 10 senelik işlemci alınmaz, her açıdan daha az performanslı. Ayrıca 2. elde eski Intel işlemcileri abuk subuk fiyatlara satıyorlar. Onlara o kadar para bayılmaktansa Ryzen 5600 alırım veya 12. nesil Intel alırım. İkisi de ölü soket tabii orada haklısınız ama birine 5800x3D diğerine de 13. nesil takma imkanı var. DDR5 işlemciler çıkıyor olsa da bu dediğim işlemciler 3-4 sene daha rahat kullanılabilir.

Çok haklısınız hocam şimdilik kafamdaki plan böyle büççem ve ekonomik değerler değişirse fikirlerim değişebilir DDR 3 dememin sebebi az arıza çıkartıyor elektronik ile ilgileniyorum 6 senedir DDR 3'teki arızalar belli ediyor kendilerini bir yandan oda var hocam.

Güncel sistemler alınacak paraya 10 nesil önceki sistemi almak isteyen, yeniliğe karşı adeta elindeki ile yetinmeyi öğrenmiş insan grubunuda ancak baştaki bu insanlar yönetebilir zaten. K serisi işlemciyi sıvı nitrojen ile soğutsan ve en iyi OC kapasiteli anakartı tedarik ederek yeni overclock rekoru bile kırsan o işlemciden bir cacık olmaz. Bir de RTX 2060 demişsin hocam yapma, o işlemci ile RTX serisini beslemek hayal.
aslında soğutmayla mümkün ama sizde haklısınız ddr 3 arızaları daha bellidir daha az arızalanıyor

Çok haklısınız hocam şimdilik kafamdaki plan böyle büççem ve ekonomik değerler değişirse fikirlerim değişebilir DDR 3 dememin sebebi az arıza çıkartıyor elektronik ile ilgileniyorum 6 senedir DDR 3'teki arızalar belli ediyor kendilerini bir yandan oda var hocam.
O zaman 4790k'lı sistemlere bakın derim ben, 6 bine GTX 970'le beraber satanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı