İ7 6700K Tabanlı Sistem İncelemesi

Çok enteresan. Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum? Ama sadece o portun çalışmadığına adım gibi eminim. Ve evet, montaj kitapçığında bu bağlantıdan bahsetmiyor. 10 pin (dişi ucun 1'i kapalı, 1'i boş) bağlantısının resmi var sadece.

Kart okuyucu çalışıyor mu?

Açıkçası denemedim ama çalıştığını sanıyorum. Evde bir yerlerde vardı bir kart, bulursam dener yazarım buraya. Bu arada ön USB3.0 ile ilgili sorunumu gösteren resmi daha önce konu ile alakalı olarak açmış olduğum başlık altında paylaştım.
Asus Z170-A Sistem Harici HDD Ön USB3.0 Sorunu

Ben merak edip söktüm. Dediğin gibi, o bağlantı olmadan her iki USB 2.0 da çalışıyor. Sanırım montaj sırasında sürekli tak-çıkar yaparken öyle kaldı aklımda. Sonuç olarak geriye tek bir seçenek kalıyor; o da kart okuyucu.

Hayır Elimde hiç o yuvaya uygun adaptör yok. Fotoğraf makinesinin güzel bir aparatı var. Kartları hep oradan okutuyorum. Muhtemelen ihtiyacım olmayacak. Bir ara denersen haber verirsin.

Kartı buldum taktım. Ya kart arızalı ya da kart okuyucu, çalışmadı

Bağlantıyı yapıp denersen çalışacaktır diye tahmin ediyorum.

Hocam tebrik ederim, aynen de dediğin gibi oldu. Bağlantıyı bahsettiğin yere yaptım çalıştı.

Fanların da yerini değiştirip ayar yaptım, şu an ölüm sessizliğinde çalışıyorlar

Ancak USB3.0 sorunum devam ediyor. Yalnız o da şöyle bir boyut kazandı; elimdeki HP Harici Disk USB3.0 olan hiç bir girişte çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde HP Portable Drive SCSI Disk Device olarak görünüyor. Oysa elimdeki Samsung'a ait diğer harici disk ise gayet düzgün çalışıyor ve aygıt yöneticisinde Samsung M3 Portable USB Device olarak görünüyor. Fakat problem çıkaran HP harici disk iş bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. Anladığım kadarı ile sorun HP'nin SCSI Disk olarak görünmesi. Bunu düzeltmem gerekiyor ama nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…