GTX 980 yandı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar yaklaşık hiç durmadan 24 saat boyunca kuzenimin pc'sinde oyun oynadık, bu 24 saat'in uyuduğumuz zamanı Steam'den oyun cektik. Yani 14 saat boyunca oyun oynadık, FarCry4'den tutun AC Unity'e kadar bir sürü oyun oynadık. Sonra PC'yi kapadık ve 2,5 saat sonra yeniden actığımızda ekran kartı cevap vermiyordu monitöre. Mönitörü değiştirdik aynı problem olunca dedik yaktık, baktık ki ekran kartı leş olmuş. Bu da bizden size bir öneri, ne kadar iyi olursa olsun asla güvenmeyin. Bu arada ekran kartının tam markası;

EVGA Nvidia GeForce GTX 980 SC ACX2.0 4GB 256Bit GDDR5 Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yandığını sanmıyorum. Çoğunlukla hiç değişiklik yapmadan geri gönderecekler :) OC serisinden olduğu için bios güncelleyebilir veya downclock yapıp gönderebilirler. Eğer aldığın gün sorun yoksa ve oyun boyunca karttan sesler değişik gelmedikçe karttan değil.

Hiç bir kart oyunu çok oynadığın için yanmaz ki? diyelim ki %100'te 1 saat çalışan PC ile 24 saat çalışan PC'nin sıcaklık farkı yoktur. Bu arada 3 gün render yapanlar da var, onlar nasıl yapıyor o zaman? EVGA kaliteli bir markadır, kolay kolay bir şey olmaz ki. Ama gerçekten de yandıysa geçmiş olsun:)

Ben MSI GTX 760 ile 15 saat oyun oynadım. Oyun öncesi 15 dakikalık teste sokmuştum. Testte kartı 98 derecede görünce kapatmıştım testi. O 15 saatin birazında namaz kıldım, yemek yedim. Assassin's Creed ve Watch_Dogs oynamıştım. Kart yanmamıştır.

Hiç olmassa ekran kartın servise gitti ise bile sisteminin 2 farklı açıdan resimlerini at. Heralde GTX980, Ac Unity, FC4'ü olan kişinin bir telefonu vardır?

Troll bence. Hatta 100% Troll. Marka'yi kötülemek icin yapmissiniz belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı