İ7 6700K Tabanlı Sistem İncelemesi

Şu ana kadar eski bir BIOS sürümüne hiç dönmedim. Yapılıp yapılamadığını da bilmiyorum açıkçası.

Düşürdüm BIOS'u ama değişen bir şey olmadı :-( Ama var aklımda bir iki şey daha

Sonunda yaptım, ah kafam ah, nasıl da düşünemedim? Sadece yapılması gereken Al Suite 3'ten 3.1 Boost'un turbo modunu kapatmak, sadece bu elimdeki HP için ama. Sanırım biraz eski teknoloji ve turbo desteği yok. Diğer harici disk yani Samsung ise yeni teknoloji ve desteği var onun için onda sorun olmuyordu.

Saat 04:51 ve bir kaç saat sonra işe gideceğim

Sırf yeğen istedi diye, 970 almak. Paranın gözü kor olsun.

İşin o kısmını parayla ölçmek zor. Öyle lükse kaçacak kadar çok param da yok açıkçası. Ancak burada bazı etkenler var. Öncelikle, bu çocuk sorumluluklarını iyi bilen biri ve derslerinde de çok başarılı. Kolay kolay da bir şey istemez. İmkanım daha fazlasına yetse, onu da yapardım. Dahası, üniversite sınavları için sözüm var; istediğimiz yeri kazanırsa 1,5 yıl sonra bu bilgisayar onun.

Haydi gözün aydın

Lükse kaçacak param yok demişsin fakat 7000TL'lik sistem toplamışsın. 7000TL bizim 7 aylık gelirimiz. Ama hayırlı olsun sisteminiz gayet güzel fps değerlerini de görmek isteriz.

Lükse kaçacak param yok demişsin fakat 7000TL'lik sistem toplamışsın. 7000TL bizim 7 aylık gelirimiz. Ama hayırlı olsun sisteminiz gayet güzel fps değerlerini de görmek isteriz.

Açıklamada bilgisayarın kullanım amacını belirttim. Görüntü kartı dışında (ki o da tartışılır) bu sistemin tek vidası dahi lüks değil.

Diğer yandan, oyun performansı hakkında bir şey diyecek kadar oyun deneyimim yok. Olursa, zaman içinde onu da paylaşırım elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…