İ7 6700K Tabanlı Sistem Toplama

Ben sinerjiye güvenmiyorum. Neden bir yer kadar ucuz olabilir

Ve neden bazı ürünlerinin fotoğrafı yok.
Sinerjinin fiyatlarının uygun olması vatan gibi mağaza masrafı olmaması ve aşırı kar payı koymamasından kaynaklı. Bu sitede sinerji ile sıkıntı yaşamış çok az insan vardır ki o da her firmada yaşanacak şeyler. İnventus da var. Ona da yönelebilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekkürler. Bende 1TB wd harici disk var. Diyorum ki 1TB harddisk almak yerine SDD yi büyütsem mi? Yer kalmazsa takar hariciyi ona aktarırım yer açılır yine. Yoksa bu şekilde daha mı iyi? Windowsu SSD ye yükleyeceğim keza oynayacağım oyunlarıda.
240 GB SSD bence gayet yeterli. ama tabi tercih senin. Dediğin gibi yapabilirsin. O da mantıklı tabi ama diskin sürekli erişilebilir olması benim için daha kullanışlı bir bilgisayar demektir.
 
Bu ekran kartı 4k veya 144Hz olmayan bir monitör için sizce çok mu fazla veya gereksiz? Düz 980 modellere mi yönelmeliyim sizce veya 970? Monitöre 1500TL verecek bütçe kalmadı çünkü. HDD yi almasam, sadece SDD ile idare etsem (bende harici 1t wd disk var çünkü) oradan 300 TL eklesem en fazla 1000TL oluyor monitöre.
 
980 ti alacak paranız varsa kesinlikle alın derim. Monitörler evet pahalı o yüzden 1080 p tercih edilebilir. Evet biraz fazla olabilir ama bütün oyunları 100 FPS belki de 130 FPS alacaksın,bütün ayarları sonuna kadar açacaksın.
 
Bu ekran kartı 4k veya 144Hz olmayan bir monitör için sizce çok mu fazla veya gereksiz? Düz 980 modellere mi yönelmeliyim sizce veya 970? Monitöre 1500TL verecek bütçe kalmadı çünkü. HDD yi almasam, sadece SDD ile idare etsem (bende harici 1t wd disk var çünkü) oradan 300 TL eklesem en fazla 1000TL oluyor monitöre.
Açıkçası idare edebileceğin bir monitör var ise şimdilik monitör almamanı tavsiye ederim. Fakat ekran kartından kısman pekte mantıklı olmaz. Bu bütçeyi zaten gözden çıkartmışsın sonuçta.
 
Elindeki harici hdd ile sürekli haşır neşir olacaksan (kesip yapıştırma işlemleri) sabit disk almana gerek yok. Harici hdd yi sabit disk gibi göstermeye gerek bile yok sonuçta sabit diskte olsa sisteminde depolama amaçlı kullanacaktın. Değişen bişey olmayacak sonuçta sistemi ssd ye kuracak oyunları yine ssd üzerinden oynayacaksın.

Şöyle bir alternatif pc topladım. Dolar biraz düşerse daha makul fiyata alabilirim. Parçalar uyumlumudur sizce ya da o değilde şu olsun dediğiniz biryer var mı? Novadan topladım.

Screenshot Uploader

Novada bu kasa var. Fiyat performans açısından çok iyi. 400R yerine düşünebilirsin 400R deki dahili psu sorunlu bir psudur. Cx750 de kronik cızırtı sorunu var.

NAGAS G666 750W 80+ Bronze Kırmızı Ledli Gamer Kasa, Fiyat: 418 TL
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı