i7 6700K ve GTX 1050 Sistemde FiveM FPS Düşmesi Sorunu

Efecim

Centipat
Bende birçok kez FiveM oyunumda FPS düşmesi yiyorum. Harddiskten kaynaklı oldugunu düşünüyorum. Çünkü görev yöneticisinden her şeyi kontrol edince hiçbir şey %90'dan fazla değil. SSD alsam düzelir mi?
Ayrıca bilgisayar özelliklerim:
DDR4 2666 MHz 8 GB RAM.
NVIDIA GeForce GTX 1050.
i7-6700K.
500 GB harddisk.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Modlu sunucular için bellek miktarın yetersiz. SSD yükseltmesi de biraz çözüm sağlayacaktır. Ama ben sorunun bellek miktarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bellek tüketimin 7 ve 7.5 civarı geziyorsa zaten sınırdasın demektir. Sırf oyun çalışsın diye belirli bir miktar FPS düşer, ani FPS düşmesi yaşarsın ve diskten bellek tüketimi yaptığından disk kullanımın artar.

Şuan benim açımdan Ram almak pek mümkün değil gibi duruyor , ve @26318'ın da dediği gibi 7 GB'larda geziyor fakat ben Ramden kaynaklanacağını pek düşünmüyorum.
Harddisk'in okuma ve yazma hızları SSD'ye göre çok daha düşük olduğu için olabileceğini düşünüyorum.
Sistem özelliklerim:
İ7 6700K işlemci
GTX 1050
8GB DDR4 2666 MHZ Ram
500 gb harddisk

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı