i7-6700K ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

shadow4

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bir sistem kuracağım ve 75hz 23-24 inç bir monitör arıyorum Technopat'ın youtube kanalında Viewsonic VX2457 bu monitörü gördüm sizce bu sistem ile birlikte 75hz alabilir miyim ? Freesync hakkında bilgim yok. Ve kuracağım sisteme O.C düşünmüyorum onun için z170 anakart veya bir sıvı soğutucu almıcam. Bunun için sistemi daha farklı nasıl soğutabilirim çok ses çıkartmıcak derecede çünkü bu sistemi youtube videolarım için kullanıcam. Montaj ve oyun için sizce çok ısınma problemi yaşar mıyım?

Atıyorum GTA 5 ( ultra ) + bandicam ile kayıt sırasında. Ve internetten baktım GTA 5'te ultra ayarlarda 75-100 FPS arası veriyor siz ne düşünüyorsunuz ? Alttaki sisteme monitör ile beraber 4050 lira vereceğim.
( Çeşitli önerilerde bulunursanız sevinirim ) ve ( bu sisteme uygun güzel görünümli fıyatı uçmayan bir kasa ve 250 GB SSD ve 1 TB HDD önerirseniz sevirim. )
( Farklı bir monitör önerirseniz 75hz - 23-24 inç ve 750' TL'yi geçmez ise sevinirim. )

Birde kamera ile dışarda çekim yapıp adobe premier ile montajda yapıcam. Yani montaj bilgisayarı olarakta kullanıcam bu sistemi.

Sistem:
  • Anakart MSI B150 GAMING M3 :
  • Ekran Kartı MSI GeForce GTX1050 Ti:
  • İşlemci Intel Core i7 6700K:
  • RAM : Corsair 8GB 3200MHz DDR4 :
  • Güç Kaynağı CORSAIR BUILDER VS 550W :
  • Monitör : Viewsonic VX2457

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem aşırı dengesiz. 6700K'ya 1050 Ti yakışmamış. Ayrıca OC edilmeyecekse K ibareli işlemci almayın bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı