i7 6700K ve GTX 1060 Sistem Toplama

Delal Yaman

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım ama bu konuda iyi bilgiye sahip arkadaşların yorumlarını görmek isterim, yani bu PC bana piyasadaki oyunları hangi ayarlarda açar?

• Kasa - Thermaltake Core V51 80+ Bronze 750W
  • Anakart - Asus Z170-A
  • İşlemci - Intel Core i7 6700K 4.0GHz
  • Soğutucu - Cooler Master V8 GTS
  • RAM - Corsair Vengeance Kırmızı 16GB(2x8GB) 2666MHz DDR4
  • Ekran Kartı - MSI GAMING X GTX 1060 6GB 192Bit
  • SSD - Samsung 750 EVO 250GB
  • HDD - Seagate Surveillance 2TB
  • Monitör - LG 29" 21:9 Ultra Wide IPS 2560x1080 (29UM57)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistem bir arkadaş aracılığıyla alıyorum 1.100tl ürünlere kutulu 1 er yıl garantileri var çok uygun geldiği için alıyorum performansı halkında bilgi almak istedim ilerde kendimde takviye yapabilirim sistemi arttırabilirim

Toplam fiyatını söylerseniz ona göre bir sistem toplayıp karşılaştırırız. Benim düşüncem eğer 6000 TL civarına satın alacaksanız Ryzen toplayınız.

Toplam fiyatını söylerseniz ona göre bir sistem toplayıp karşılaştırırız. Benim düşüncem eğer 6000 TL civarına satın alacaksanız Ryzen toplayınız.
Benim yazdığım sistemi yakın arkadaşım toplamıştı işleri nedeniyle satıyor 1.100tl ye veriyor bana o sistemi parçalara internetten baktım cidden pahalı parçalar ben performansı ne olur diye sizelere danışmak istedim

Benim yazdığım sistemi yakın arkadaşım toplamıştı işleri nedeniyle satıyor 1.100tl ye veriyor bana o sistemi parçalara internetten baktım cidden pahalı parçalar ben performansı ne olur diye sizelere danışmak istedim
Çok güvenmediğiniz bir arkadaşınızsa dikkatli olun efenim ucuz alıcam diye içinize oturan o duygunun gelebilme ihtimali var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı