I7 6700k ve GTX 1070 Sistem Toplama

@FantastikTürk Historia! :D

@Silinen üye Eskiden yayıncılar Intel tercih ediyordu. Çünkü Ryzen diye bir şey yoktu.

Ama şu an yeni sistem toplayan yayıncılar Ryzen tercih ediyor.

Zeonn mesela o da Ryzen sistem topladı. Yayıncılar İntel tercih etmiyorlar, sistemlerini alırken Ryzen yoktu da ondan İntel kullanıyorlar. 300 FPS alacağına 305 FPS alırsın ama bunun yanında çok şey kaybedersin ki o 305 FPS'i de göremezsin.

Kardeşim sen çok iyi anlıyosun bilgisayardan bravo sana. Ben zaten bunları biliyorum bana neden tekrar edip duruyorsun Ryzen'in ileriye dönük daha yararlı bir işlemci olduğunu Intel'in ısınma sorunu olduğunu senin bir Bilgisayar uzmanı olduğunu falan biliyorum ben. İkisi arasında kararsız kaldım uzun süre düşündüm ve Intel'de karar kıldım bunun sebebide senin son cümlen AMD'nin oyun performansı şu an Intel'e göre bi tık geride he aralarında çok fark yok biliyorum ama Intel'i tercih ettim. Yani neredeyse evinde AMD bayrakları olduğunu falan düşünücem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı