i7 6700K ve GTX 1070 Sistem Toplama

TL değil, Dolar yazıyor orada. Bildiğim kadarıyla 500-600 TL'lik olanları her yerde kullanabiliyorsunuz. 100-120 TL'lik olanları ise bir kere kullanabiliyorsunuz. Mesela Kinguin'de 121 TL:
Windows 10 Pro OEM Key | Buy on Kinguin
Bu tek kullanımlık gibi nasıl oluyor Technopat`ta bir makalesi var mı bu konu hakkında ?

Kinguin güvenilir ancak DurmaPlay'den emin değilim. Fazla ucuz.
Kasa için yardıma ihtiyacım var 600W güç kaynağıyla birlikte en ucuz 612 liraya Hepsiburada`da buldum.(Sizin önerdiğiniz kasa.)
Ortalama 300 liraya bir kasa bulamaz mıyım ?
Teşekkür ederim.

Kinguin güvenilir ancak DurmaPlay'den emin
değilim. Fazla ucuz.
Bu kasa ile ilgili bir problem yaşar mıyım ?
Corsair Carbide Champ/SPEC-04 600W Pencereli Mid Tower Siyah/Sarı Gaming Kasa CC-9020118-EU

Sandisk almayın. Ryzen veya Coffe Lake dışında işlemci almayın. Oradaki i5 8600K da 7700'den iyidir.
Sizce bu kasa KralGS'nin önerdiği sistem için uygun mudur ? Bunu düşünmemin sebebi fiyat olarak daha uygun olması.
Teşekkür ederim.
Corsair Carbide Champ/SPEC-04 600W Pencereli Mid Tower Siyah/Sarı Gaming Kasa CC-9020118-EU

O bahsettiğiniz OEM Key’ler tek kullanımlık evet ama anakartınızı değiştirmediğiniz sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Bin veya 1 milyon farketmez.

Aralarındaki fiyat farkı CL sebebiyle o halde. CL ne kadar düşükse o kadar iyi. Tabi siz ucuz olanı alabilirsiniz.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, ben bilgisayarı aldım. Klavye, iki mouse ve kulaklık tavsiye eder misiniz? Neden iki mouse derseniz bir de laptopi için.O Da oyuncu mouse olabilir. Kulaklık tek girişli olması gerekiyor. Bütçem en fazla 250 TL olabilir.
Çok Teşekkür ederim.

Aralarındaki fiyat farkı CL sebebiyle o halde. CL ne kadar düşükse o kadar iyi. Tabi siz ucuz olanı alabilirsiniz.
Klavye, iki mouse ve kulaklık için her birine 75 lira da olabilir. Ortalama bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (Işıklı klavyelere her zaman heves etmişimdir. :LOL:)
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı