i7 6700K ve GTX 1080 Ti sistem görüntü gitme sorunu

Howlett

Hectopat
Daha fazla  
Görüntü bir anda gidiyor ve ekran kartı fanları son devirde çalışmaya başlıyor fakat bu sırada arka planda bilgisayar açık. Frame düşüşü yaşamıyorum. Yaklaşık 2 aydır bu sorunla karşılaşıyorum ve son zamanlarda bu sorunu daha sık yaşamaya başladım. 750 Watt Cooler Master 80 Plus güç kaynağı, Asus GTX 1080 Ti ekran kartı, 16 GB RAM, i7 6700K sıvı soğutmalı işlemci ve FSP 1500 UPS kullanıyorum. Ek olarak son zamanlarda UPS'den durduk yere ses geliyor ve bu ses rahatsız ediyor. Sistemi toplayalı 2.5 yıl oldu. Sadece ekran kartını güncelledim. Sorunun UPS veya güç kaynağıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para iadesi alırsan sana fatura tutarını iade ederler, şu anda 1080 Tİ üstü bir kart olmadığı için bekle derim ama mağazayı da sıkıştır ne zaman geleceğini sor, uzun bir süre gelmeyecekse para iadesi alıp 2000 serisi ekran kartlarını bekleyebilirsin nisan mayıs gibi çıkacağı söyleniyor. Hiç değilse o 1000 tl yi yeni karta vermiş olursun.

Yeni bir 1080ti vermeleri için beklemek mantıklı eğer 2000 serisi çıkana kadar veremezlerse 1080ti I para iadesi alıp 2000 serisi bir kart alabilirsiniz.

Bu anlattığınız sorun benim başıma, GTX 980 ekran kartında geldi. Her parçayı test ettim hepsi sağlam çıktı. Sorunun kaynağı ekran kartı bilgin olsun.

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşın anlattığı sistemin neredeyse birebiri bende var. I7 6700 ve Asus ROG 1080TI OC ve 750 W 80 Plus PSU. Yazdığı sorunu bende yaşıyorum, durduk yere oyunlarda ekran gidiyor ve ekran kartının fanları sonuna kadar çalışmaya başlıyor. Anladığım kadarıyla Ekran Kartından fakat ben alalı 3 ay oldu kartı şuan garantiye yollasam mı bilemedim. Belki 2000 serisinin çıkmasını bekler öyle yollarım. Bir çözüm buldun mu @Howlett dostum sen sıkıntıya? Çok sık yapmıyor benimki arada bir yapıyor seninki ne sıklıkta hocam var sıklığı zamanla arttı mı?
İlginç olan diğer oyunlarda yapmazken özellikle CS GO ya başlayalı sık yapıyor olması.

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşın anlattığı sistemin neredeyse birebiri bende var. I7 6700 ve Asus ROG 1080TI OC ve 750 W 80 Plus PSU. Yazdığı sorunu bende yaşıyorum, durduk yere oyunlarda ekran gidiyor ve ekran kartının fanları sonuna kadar çalışmaya başlıyor. Anladığım kadarıyla Ekran Kartından fakat ben alalı 3 ay oldu kartı şuan garantiye yollasam mı bilemedim. Belki 2000 serisinin çıkmasını bekler öyle yollarım. Bir çözüm buldun mu @Howlett dostum sen sıkıntıya? Çok sık yapmıyor benimki arada bir yapıyor seninki ne sıklıkta hocam var sıklığı zamanla arttı mı?
İlginç olan diğer oyunlarda yapmazken özellikle CS GO ya başlayalı sık yapıyor olması.
Merhabalar. Öncelikle şunu söyleyeyim ; ben kartı geçen sene haziran ayında almıştım ve sorun kışın belirmeye ve gittikçe de artmaya başlamıştı. Artık iyice rahatsız edici düzeye geldiğinde sosyale yazma gereği duydum. Kartı garantiye yolladım ve kartta sorun olduğunu söylediler bende para iadesi yaptım. Şuan köşede para biriktirip 2080 veya 2080ti'ı bekliyorum. Muhtemelen senin de kartında bir sorun var.

@Howlett Merhaba, galiba sorunun kaynağını buldum. Geçenlerde kasayı temizlemek için açmıştım ve galiba ekran kartıın güç kablosuna elim gelmiş ve gevşemiş zira kontrol etmek için açtığımda direk çektim ve geldi hiç güç uygulamadım, daha sonra çalışırken güç kablosunu çektiğimde aynı hatanın olduğunu gördüm. Şuan güç kablosunu güzel bir şekilde oturttum ve 1 gündür hata almıyorum. Galiba güç kablosunun oynaması sonucu yeterince güç gitmemesinden ötürü sıkıntım :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı