i7 6700K ve GTX 970 Battlefield 1 (Open Beta) Testi

• Intel Core İ7 6700K CPU (4.5 GHz)
  • GALAX GTX 970 EX OC Black Edition Graphics Card
  • Asus Z170 Pro Gaming Motherboard
  • Kingston HyperX Fury 16 GB 2800 MHz (Overclock - Base Clock 2666 MHz) RAM
  • Samsung 840 Evo 120 GB SSD (Game)
  • Corsair LS 120 GB SSD
  • WD Green 2 TB Sata 3 HDD
  • Cooler Master MasterCase 5 Case
  • Corsair Hydro H100i v2 Extreme Cooler
  • BenQ GL2460HM 2 ms Monitor
1080p ve ultra ayarlarda test edilmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.8'i gördüm ben de, ötesini denemedim henüz.
Frekans olarak yüksek diğer 970'lerden, ek olarak soğutması da çok iyi.

1080P'de oynuyorsan işlemci yetersiz gelmemeli. Kart ısınıyorsa veya PhysX ayarı GPU'da değilse olabilir.
Kart max 72 dereceye kadar ısındı. TXAA'yı FXAA-HİGH yaptığımda daha 77 FPS'in altına inmedi, dediğim olayı 3 saatlik bir oynanışta sadece 2 yerde yaşadım. Ve evet 1080P'de oynamaktayım. Fakat driver en son driver değil belki de nedeni budur.

@Asım Demir Hocam şu an PhysX ayarını Nvidia denetim masasından GPU'ya aldım, otomatik seç konumundaydı, ben bunu GPU olarak ayarladım. Bakalım nasıl yansıyacak oyuna, ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir Hocam kusura bakmayın rahat bırakmadık sizi de ama bulmuşken kaçırmayalım bu fırsatı, MSI GTX 970 GAMİNG 4G kullanıyorum şuan en fazla 80 dereceyi gördüm, korkulacak sıcaklık kaç derece olmalı bu kart için, bu arada bulunduğum oda ufak dolayısıyla ısı hızlı artıyor ve kasamda biraz ufak, fakat oyunlardan çıkıncı 75 derece sıcaklıktan 1 dakika bile geçmeden 45-50 dereceye kadar hızlı bir şekilde düşüyor. Nadirende olsa 80-81 dereceleri görüyor kart ama genelde 71-76 arası.

Hocam o değil de 80 FPS alıp CPU kullanımı nasıl %70'lerde onu anlamadım. :D
Hocam biraz daha açar mısın. Anlayamadım demek istediğini, GPU kullanımım %99 CPU kullanımı ise %77-85 arasında gidip geliyor fakat GPU kullanımı hiç %99'dan aşağıya inmedi. Yani bir darboğaz söz konusu değil. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı