i7 6700K ve GTX 970 Battlefield 1 (Open Beta) Testi

Kart max 72 dereceye kadar ısındı. TXAA'yı FXAA-HİGH yaptığımda daha 77 FPS'in altına inmedi, dediğim olayı 3 saatlik bir oynanışta sadece 2 yerde yaşadım. Ve evet 1080P'de oynamaktayım. Fakat driver en son driver değil belki de nedeni budur.

@Asım Demir Hocam şu an PhysX ayarını Nvidia denetim masasından GPU'ya aldım, otomatik seç konumundaydı, ben bunu GPU olarak ayarladım. Bakalım nasıl yansıyacak oyuna, ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970'i hala tavsiye eder misiniz yoksa GTX 1060 mı almalıyım ?

Tabii ki de GTX 1060. Aynı fiyata eski mimari almak saçmalık olur.

@Asım Demir Hocam kusura bakmayın rahat bırakmadık sizi de ama bulmuşken kaçırmayalım bu fırsatı, MSI GTX 970 GAMİNG 4G kullanıyorum şuan en fazla 80 dereceyi gördüm, korkulacak sıcaklık kaç derece olmalı bu kart için, bu arada bulunduğum oda ufak dolayısıyla ısı hızlı artıyor ve kasamda biraz ufak, fakat oyunlardan çıkıncı 75 derece sıcaklıktan 1 dakika bile geçmeden 45-50 dereceye kadar hızlı bir şekilde düşüyor. Nadirende olsa 80-81 dereceleri görüyor kart ama genelde 71-76 arası.

Hocam o değil de 80 FPS alıp CPU kullanımı nasıl %70'lerde onu anlamadım.
Hocam biraz daha açar mısın. Anlayamadım demek istediğini, GPU kullanımım %99 CPU kullanımı ise %77-85 arasında gidip geliyor fakat GPU kullanımı hiç %99'dan aşağıya inmedi. Yani bir darboğaz söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…