İ7 6700k ve GTX 980 Tİ tabanlı sistem için PSU önerisi

Anladım hocam cevap için teşekkürler :). Hakkaten 10 yıl nedir ya, 10 seneye pc leş oluyor bir kere:LOL: . Bakalım araştırmaya devam.
Öyle demeyin :) 10 sene önce bilgisayar toplamıştım. E5200 tabanlı sistem hala sağlam. Hatta Asus PSU hala eskisi gibi sağlam ve sessiz :) Şuan GTX 750 TI ve İ3 4160 tabanlı sisteme güç vermekte (y) Emektar PSU'm :kalp:

Öyle demeyin :) 10 sene önce bilgisayar toplamıştım. E5200 tabanlı sistem hala sağlam. Hatta Asus PSU hala eskisi gibi sağlam ve sessiz :) Şuan GTX 750 TI ve İ3 4160 tabanlı sisteme güç vermekte (y) Emektar PSU'm :kalp:

Bu aynı ömür boyu garantili bellek işine benziyor. Bellek kolay kolay bozulmadığından garantisine ömür boyu garanti diye yapıştırıyolar. Uyanıklar biliyolar kolay kolay sorun çıkmayacağını. :D Evga'da 10 yıl garanti diyerek bu süre boyunca sorun yaşamayacağını taahüt ediyor işte. 2 yıl garanti dese millet yine alır yeterki sağlam olsun.

Bu aynı ömür boyu garantili bellek işine benziyor. Bellek kolay kolay bozulmadığından garantisine ömür boyu garanti diye yapıştırıyolar. Uyanıklar biliyolar kolay kolay sorun çıkmayacağını. :D Evga'da 10 yıl garanti diyerek bu süre boyunca sorun yaşamayacağını taahüt ediyor işte. 2 yıl garanti dese millet yine alır yeterki sağlam olsun.
Evga 10 yıl garanti vererek kendilerinin sağlam iş yaptığını ve kolay kolay bozulmayacağını tüketicilerine anlatıyor :)

Benimde laptop 8. yılında. Asus, 1 kere arızalanmadı maşallah :neşeli:. Ama şu anda bi gözü toprağa bakıyor, artık bana düş yakamdan diyor :LOL:...

Evga'yı Amazon'dan alacağım için bir hayli karlı oluyor hem 80+ hem gold 850w. Şu an için iyi bir seçenek.

Arkadaşlar ben de benzer bir sistem kurdum. Son almadığım 2 parça kasa ve PSU kaldı. Seasonic PSU almayı düşünüyorum.

En ucuz teknobiyotikte buldum. 850W modelini almayı düşünüyorum. Kutulu ve kutusuz olarak satılmakta. İkisi arasındaki farkı biliyorum ama kutusuz ürün yine de bir güvensizlik veriyor. Sizce 80 lira az verip kutusuz almak mı mantıklı yoksa diğeri mi?

Aynı zamanda ikinci bir GTX 980 Ti taksam 850w yeterli olur mu? Bunun yerine en baştan 1050w olan modelini mi almalı?

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı