- Makaleler
- 1
Öyle demeyinAnladım hocam cevap için teşekkürler. Hakkaten 10 yıl nedir ya, 10 seneye pc leş oluyor bir kere
. Bakalım araştırmaya devam.

Öyle demeyinAnladım hocam cevap için teşekkürler. Hakkaten 10 yıl nedir ya, 10 seneye pc leş oluyor bir kere
. Bakalım araştırmaya devam.
Öyle demeyin10 sene önce bilgisayar toplamıştım. E5200 tabanlı sistem hala sağlam. Hatta Asus PSU hala eskisi gibi sağlam ve sessiz
Şuan GTX 750 TI ve İ3 4160 tabanlı sisteme güç vermekte
Emektar PSU'm
![]()
Evga 10 yıl garanti vererek kendilerinin sağlam iş yaptığını ve kolay kolay bozulmayacağını tüketicilerine anlatıyorBu aynı ömür boyu garantili bellek işine benziyor. Bellek kolay kolay bozulmadığından garantisine ömür boyu garanti diye yapıştırıyolar. Uyanıklar biliyolar kolay kolay sorun çıkmayacağını.Evga'da 10 yıl garanti diyerek bu süre boyunca sorun yaşamayacağını taahüt ediyor işte. 2 yıl garanti dese millet yine alır yeterki sağlam olsun.
Öyle demeyin10 sene önce bilgisayar toplamıştım. E5200 tabanlı sistem hala sağlam. Hatta Asus PSU hala eskisi gibi sağlam ve sessiz
Şuan GTX 750 TI ve İ3 4160 tabanlı sisteme güç vermekte
Emektar PSU'm
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.