i7 6700K ve R9 390X CF sistem toplama

Render + Oyun renderde tek ekran kartındansa çift ekran kartının performansı 2 katına çıkardığını gördüm bu yüzden sli/crossfire'a merakım var oyun ağırlıklı olsaydı 1080 seçerdim.1080'in render performansı başarılı mı ?

Render + Oyun renderde tek ekran kartındansa çift ekran kartının performansı 2 katına çıkardığını gördüm bu yüzden sli/crossfire'a merakım var oyun ağırlıklı olsaydı 1080 seçerdim.1080'in render performansı başarılı mı ?
Elbette başarılı.Destekleyen uygulamalar kullanırsanız , 2560 CUDA çekirdeğinin tadına varır, yüksek bir render performansı alırsınız.

O zaman kesinlikle ekran kartını 1080 ile değiştiricem.Hem oyunda hemde renderda bu derece başarılıysa çok çok iyi.Sizce 1080'e render ve oyunda rakip ekran kartı yok ise seçilmeli mi ?

O zaman kesinlikle ekran kartını 1080 ile değiştiricem.Hem oyunda hemde renderda bu derece başarılıysa çok çok iyi.Sizce 1080'e render ve oyunda rakip ekran kartı yok ise seçilmeli mi ?
GTX 1080 i geçen kartlar: Sağlam bir overclock yapılmış 1070Ti ve 1080Ti bütçenizi arttırırsanız tercihin 1080Ti dan yana olabilir, Neden olmasın ? Ancak bu durumda işlemciyi de Ryzen 7 1700 yapmak lazım.

Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.Kararım 1070 Ti.Bir kaç video izledim yeterince tatmin edici.Tekrardan çok sağ olun.Sistemde eksik parça yok ise 1070 Ti son kararımdır.

GTX 1080 modelinin karşılığı Vega 64 modelidir ve aşırı derecede pahalı. Alınacak bir kart değil o model. 1080 yerine 1070 Ti al. Hem daha ucuz hem de aralarında çok az bir performans farkı var.
EVGA GTX 1080 Superclocked ACX 3.0 ekran kartını Vatan Bilgisayardan indirim ve kampanya kovalayıp 2270 Tlye aldım bir buçuk ay önce , 1070 ti lar 2900 lerden satılırken, gayet mutluyum :D

Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.Kararım 1070 Ti.Bir kaç video izledim yeterince tatmin edici.Tekrardan çok sağ olun.Sistemde eksik parça yok ise 1070 Ti son kararımdır.

1070 Ti şuanki dolar kuru ve olağan durum için fiyat/performans olarak daha mantıklı ancak dediğim gibi ben 1080' i 2300 e aldım :D Bekleyin diyeceğim ancak dolar daha da yükselebilir ne olacağını bilemiyoruz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı