i7 6700K ve RX 470 sistem alınır mı?

Hocam peki test derken yani nasıl anlayacağım bilgisayarda sorun olmadiğını bana bir bilgisayarcı hard disk ağır çalışıyorsa bilgisayarda sorun olabilir demişti

Hocam ağır çalışıyor da hard diskte sorun mu var yoksa harddisklere genelleme mi yapmış anlayamadım. Sorun satıcıya. Önce GPU Z indirsin resmini atsın sonra da Cinebench testi yapsın. Eğer yapmazsa böyle al falan derse almayın.

Kendine sorun test falan yapabilir misiniz diye.

Hocam ağır çalışıyor da hard diskte sorun mu var yoksa harddisklere genelleme mi yapmış anlayamadım. Sorun satıcıya. Önce GPU Z indirsin resmini atsın sonra da Cinebench testi yapsın. Eğer yapmazsa böyle al falan derse almayın.

Hocam hard diskten ses geliyormuş ve hafif ağır çalışıyormuş şu anda bilgisayar oyunları çalıştırıp oynatiyormuş

Bir de test yapabilir miyiz dedim oyun testi diyorsanız bilgisayar sıfırlandı içinde oyun yok diyor.

Hocam hard diskten ses geliyormuş ve hafif ağır çalışıyormuş şu anda bilgisayar oyunları çalıştırıp oynatiyormuş

Bir de test yapabilir miyiz dedim oyun testi diyorsanız bilgisayar sıfırlandı içinde oyun yok diyor.

Hocam buradan indirsin test sonuçlarını da size atsın.
Usr benchmark diye bir yer.

User diye yazılıyor yasakmış sanırım neden yasak anlamadım.

Hocam buradan indirsin test sonuçlarını da size atsın.
Usr benchmark diye bir yer.

User diye yazılıyor yasakmış sanırım neden yasak anlamadım.

Hocam dedim "bilgisayar kullanılmıyor temizlenip kenara kondu sıfırlandı alıcısını bekliyor" dedi ve "Ben aktif olarak o harddiskle her oyunu oynadım belki de bilgisayar format istedği için ağır çalışıyordu" dedi

Hocam dedim "bilgisayar kullanılmıyor temizlenip kenara kondu sıfırlandı alıcısını bekliyor" dedi ve "Ben aktif olarak o harddiskle her oyunu oynadım belki de bilgisayar format istedği için ağır çalışıyordu" dedi

Peki test edebilir miyiz bir şekilde yazın. Eğer test edemeyiz gibi bir cevap verirse almayın.

Dediğiniz RAM uyumlu değil anakarta hocam.
DDR4 olması lazım RAM'in ve kaç MHz?
Ekran kartında mining yapılmış mı?

Evet Windows ağır çalışır bıkkınlık getirir size, SSD almanızı tavsiye ederim.
O sisteme 8.1'i çak. Sonra donma felan olmaz.

İ3 9100f islemci
Rx550 ddr5 4gb ekran kartı
Ddr4 8gb 2666mhz RAM
H310m anakart
Excalibur 4700 tl
Valorant ve csgo 200fps veriyomus
Bu nasıl
RX 470 daha güçlü. 9th ile 6700k yakındır. Üstteki sistem daha iyi gibi.

Bilgisayarı temizledim sıfırladım bir kenarda duruyor diyor ben test edebilir miyiz dedim öyle dedi

Hocam ben olsam uzak dururdum. Veya aldıktan sonra tekrar gönderebilir misiniz arkadaşa memnum olmazsanız?(tabii ki kanıtınız olması gerekir inceleme yaparken videosunu falan çekersiniz.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı