i7 6800K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Tamamen kararlaştırdıktan sonra tercihinizi yapsanız daha iyi olmaz mı?

Hem 180hz hem de G-Sync destekli, tadından yenmez.

Benim sistemi biliyorsun degil mi? Bütün Sistem ve bilesenler dahil toplam 10.000TL civarinda tuttu ve ben parcalarin yarisini avusturya'dan daha ucuza getirttim. Burdan almis olsaydim ayni paraya klavye olmayacakti, mousepad olmayacakti, Sivi sogutma yerine hava sogutma veya en azindan 120mm radyatörlü, Gskill trident z yerine Ripjavs, 2K monitör yerine 1080P monitör... gibi bir durum olacakti. Yani fiyat konusunda iyi bir arastirma yaptiniz mi? X99 sistemini 10.000TL'ye toplamak bana biraz gerceklik disi geldi. Sadece kasa olsa belki 10.000TL'ye olabilir... Rica etsem bana tüm parcalarin nereden alinacagini ve fiyat listesi ile birlikte bir liste yapabilir misin? Gercekten cok merak ettim 10.000 TL'ye nasil X99 sistem toplanir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu o rakamlar sadece bir örnekti Yoksa sistem 13.000 civarı tutacak yani onda sıkıntı yok.

Sistemi ne zaman alırsınız?
Eylülün 23ünde arkadaşım İstanbul'a iniş yapacak. O ekran kartı ve işlemciyi getirecek. Sistem son halini alsın diye burda konu açtım. Kesinleştikten sonra Amazon'dan siparişi vericem arkadaşın adresine, oda getiricek.

180 Hz veya 240Hz monitör almak istiyorsun fakat GTX 1070 sana 1080p'de her oyunda bu performansı sağlamaz GTX 1080'de aynı şekilde.
Mesela hangi fps oyunlarında vermez?

23 Eylül de fiyatlar acaba nasıl olur?

Kardeş seni de kırdıysam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…