i7 6800K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Yazdıklarınız gayet mantıklı geldi. 6850k almaya bütçem yetmez. Zaten ben sli için değil olurda render yaparsam diye x99 a yönelmiştim. Benim oynayacağım oyunlar zaten dota 2 cs go hearthstone gibi sistemi zorlayan oyunlar değil. O yüzden 1080p monitöre yöneldim.

Kabylake işlemci ya da Zen önermek isterdim, ancak Eylül'de alacağın için gerek duymadım.
Kabylake nedir?

Önünde iki yol var sırf render yaparım diye i7 6800K X99 işlemci ve anakarta 3000 küsür TL harcayacaksın monitörü düşük tutacaksın. Yada i7 6700K işlemci ve anakarta yaklaşık 1700 TL harcayıp kalan bütçe farkına 2K 144HZ monitör alacaksın. Karar sana kalmış artık.

@CJack60 Kesinlikle katiliyorum. Eger sadece render yaparim düsüncesiylen X99 alacaksan hic geregi yok. Z170 sistemle de gayet güzel render isleri yapilabiliyor. Dedigi gibi de 2K 144HZ'lik monitöre yönelmen daha mantikli ve alabilirsen GTX 1080 grafikkarti. Ama yine de sen bilirsin tabi.

Bakalım düşüneyim bir iki gün daha. Max 5 gün içinde işlemci ve ekran kartının siparişini vericem amazondan. Ya almışken tam olsun diye x99 alırım yada gidip mini itx toplasam bile şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…