İ7 6850K Tabanlı Sistem Toplama

Ben sizin yerinizde olsam, full modüler bir güç kaynağı alırdım açıkcası, sleeve kablolar ile görsellik katardım iyice içeriye. O kadar sisteme güzel paralar verip, kasa içinde de oynamalar yapardım ki kendi sistemimde öyle yapıyorum. Tamamen şahsi görüşümdür bu. Bütçenize göre toplamak sizin açınızdan daha iyi olur tabi.

İşlemciyi değiştirme 6850K kalsın madem SLI yapacaksın PCI kanalı önemli. Anakartı değiştir sadece.
Bütçeyi düşürmek zorundayım, ikisinin arasında 700 tl fark var.

Öneriniz var mı?

İkisinin arasındaki fiyat farkı sırf çoklu ekran kartı performansının artmasından dolayı zaten. Yoksa salt çekirdek gücü olarak aralarında pek fark yok 6800K ile 6850K'nın. SLI 2 kartla sınırlı kalacaksa şayet şu an itibarıyla 6800K'da alınabilir. Şimdilik iki işlemcinin aralarında fazla SLI performans farkı görünmese ve fiyat farkına değmesede, DX12 yaygınlaşıp çoklu ekran kartlarının oyunlardaki optimizasyonu iyileştikçe, 6800K ile 6850K SLI ile aralarındaki performans farkıda açılacaktır. Bunu da gözardı etmemek gerek.

Öyle ama dediğim gibi kısabilidiğim kadar kısmam gerekiyor. GTX 1080 de zaten en fazla 2 li sli yapıldığı için çok bir fark olmayacaktır. Olsa bile o fiyat farkını verebilecek durumda değilim.

Öyle ama dediğim gibi kısabilidiğim kadar kısmam gerekiyor. GTX 1080 de zaten en fazla 2 li sli yapıldığı için çok bir fark olmayacaktır. Olsa bile o fiyat farkını verebilecek durumda değilim.
Tabi bütçe sizin elinizde, bunlar bizim şahsi görüşlerimiz. Umarım en güzeli olur sizin için Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…