İ7 6850K Tabanlı Sistem Toplama

Öyle yaparsan iyi olur çünkü SSD sonradan eklenebilen parça hatta RAM'de ilk etapta 8GB alabilirsin.
RAM'de de kısabileceğim kadar kısacağım. Anakart ve işlemci seçiminde bi sıkıntı yoksa, alıyorum yarın sabah.

Kasa için daha uygun ne önerebilirsiniz?

RAM'de de kısabileceğim kadar kısacağım. Anakart ve işlemci seçiminde bi sıkıntı yoksa, alıyorum yarın sabah.

Kasa için daha uygun ne önerebilirsiniz?

İşlemci hangisinde karar kıldın? Ayrıca hangisini seçersen seç işlemci soğutucu almamış olacaksın. Ayrıca işlemci soğutucu için bütçe ayırman gerekecek.

Kasa olarak ne aşırı düşük ne aşırı pahalı tam olması gereken fiyat aralığında bunu Thermaltake Core X31 Siyah Pencereli USB3.0 Kasa alabilirsin.

Sli yapacaksanız güç kaynağını 850w veya daha fazla almanızı öneririm. Ne olur ne olmaz, 12000tl veriyorsunuz garanti olsun.

6800K alacağım. İşlemci soğutucuya 400-500 TL verebilirim.

Sli yapacaksanız güç kaynağını 850w veya daha fazla almanızı öneririm. Ne olur ne olmaz, 12000tl veriyorsunuz garanti olsun.
Artık 12.000 TL değil.

6800K alacağım. İşlemci soğutucuya 400-500 TL verebilirim.

Artık 12.000 TL değil.
Bakin, 140 wattlik bir islemci aliyorsunuz ve sli yapmayi dusunuyorsunuz.
Power olarak 1000 watt altina dusmemenizi oneririm. Bende 140 wattlik islemci ve sli kullaniyorum. Sistem tam yuk altinda 850 watt guc cekiyor. Ben ax1200i kullaniyorum power %92 verimlilikte calisiyor. Sizde muhtemelen 750-800 watt guc harcayacaginizi dusunerek hareket ediniz. Kasa power gibi bilesenler makinada temel donanim oldugu icin her zaman degismeye musait olmazlar.

Bütçe ayırabilirsem dikkate alacağım.

PSU için öneriniz nedir peki?

@xdeliruzgar CORSAIR CP-9020094-EU RMx Serisi RM1000x 1000W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
Bunu önerir misiniz?

Sen ciddi ciddi z170'e 4 kanal ram mi destekliyor dedin? Bir de adama artislik yapmışsın

Bütçeyi düşürmek zorundayım, ikisinin arasında 700 tl fark var.

Öneriniz var mı?
Kasa olarak bunu http://www.corsair.com/en/carbide-series-clear-600c-inverse-atx-full-tower-case ya da daha ufak ve şık olanı bunu Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case öneririm. Güç kaynağı olarak da full modüler CORSAIR RMx SERİSİ 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 750 yetmez derseniz yine corsair'in full modüler daha yüksek modellerine bakabilirsiniz Corsair Power Supply Units — the state of the art PC Power Supplies for reliable delivery of clean power under imperfect conditions

Bütçe ayırabilirsem dikkate alacağım.

PSU için öneriniz nedir peki?

@xdeliruzgar CORSAIR CP-9020094-EU RMx Serisi RM1000x 1000W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
Bunu önerir misiniz?
Evet güzel bir güç kaynağı, corsair'den şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…