i7 6850K ve SLI GTX 1080 sistem toplama

erknctn88

Hectopat
Daha fazla  
İki adet MSI GTX 1080 ekran kartı aldım, toplamda kampanya fiyatı ile 6400 TL zarar ettim :) Şimdi bana diğer parçaların fiyatlarını verdiler;
  • MSI X99A SLI Plus anakart 1127 TL
  • Intel i7 6850K 3.6 GHz 15 MB 2649 TL
  • Kingston King HyperX 16 GB DDR4 2 adet 1298 TL
  • XIGMATEK CPA 1050SEV U51 1050W 80P 539 TL
  • EVEREST Rampage Armego siyah 209 TL
  • Crucial 525 GB MX300 Sata 2.5 mm 579 TL
+KDV TOPLAM :6401 TL

1.jpg

Kartlar bunlar.
Arkadaşlar kasayı ucuz olsun diye öyle düşündüm kasada görsellik önemli değil benim için.
Benim asıl sorum bu parçaları en ucuz nereden alabilirim?
Elimde sadece 2 adet ekran kartı var diğer tüm parçalara öneri bekliyorum.

Son düzenleme:
Intel Core i7-6850K Altı Çekirdekli İşlemci İşlemci
MSI X99A SLI Plus Intel Anakart Anakart
Crucial 32GB (4x8GB) Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16 1.2V PC Ram

Kendinizde akakce.com, cimri.com gibi yerlerden bileşenleri en ucuza veren satıcıları bulabilirsiniz.

Cebitech vs bazı sitelerde işlemci daha ucuza bulunabiliyor.Belki anakartında o tarz sitelerde daha ucuzu vardır. Ama ben kendim almayacağım, pek güvenmediğim bir yerden önermek istemedim. Bu 3 bileşen bence gayet iyi. Geri kalan işlemci soğutucu, ssd, kasa ve güç kaynağı için bütçeniz nedir? Ona göre bir tavsiyede bulunalım.

TeknoFiyat burası da fiyat bulma konusunda işine yarayabilir. Bende yeni keşfettim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlemci veya anakartı ikinci el alsam sıkıntı olur mu?
26.12.2015 faturalı buldum.Render olarak kullanılmış.

Arkadaşlar işlemci veya anakartı ikinci el alsam sıkıntı olur mu?
26.12.2015 faturalı buldum.Render olarak kullanılmış.

Bence 2 tane 1080 alabilen birinin ve bunları kullanacak kolan brinin diğer parçaları 2.el almaması lazım. Sakın o kasayı almak gibi bir hata yapma Everest alma. Sana tavsiyem thermaltake, corsair ya da cooler master al zalman da olur.

Sadece işlemciyi ikinci el alıcam gibi yarın inşlh alıcam çoğu parçayı.Sadece 4k monitör kalıcak.

Bütün parçaları aldım arkadaşlar monitör olarak ta 4k samsung aldım kampanyadaydı 1950 tl cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı