i7 7700 CPU kullanımı çok yüksek

ilkerSEA

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar çoğu oyunda işlemci kullanımımım %90'larda geziyor ve ani FPS dropları ve donmalar yaşıyorum. Sistemim:
2060 + i7 7700 +B250-MA + 16 GB 2400MHz RAM 2X8.
------------------------------------------------------------------
Arkada sadece Discord açılı ve %10 kullanıyor, bilgisayarım temiz, termal olarak işlemci %100 yükte 60-70C'yi aşmıyor.
Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar çoğu oyunda işlemci kullanımımım %90'larda geziyor ve ani FPS dropları ve donmalar yaşıyorum. Sistemim:
2060 + i7 7700 +B250-MA + 16 GB 2400MHz RAM 2X8.
------------------------------------------------------------------
Arkada sadece Discord açılı ve %10 kullanıyor, bilgisayarım temiz, termal olarak işlemci %100 yükte 60-70C'yi aşmıyor.
Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Gücü tamamen ekran kartına yükleyin öyle deneyin derim monitörünüz 4K-2K destekliyorsa onları açarak deneyin.

4C/8T Bir işlemci günümüz oyunları için artık biraz yetersiz kalıyor. Hangi oyunda drop yiyorsunuz?
Fortnite Low settings 1980 1080 .
Gücü tamamen ekran kartına yükleyin öyle deneyin derim monitörünüz 4K-2K destekliyorsa onları açarak deneyin.
Denedim 2 k da çalıştırıp fakat işlemciyi daha da kökledi
4C/8T Bir işlemci günümüz oyunları için artık biraz yetersiz kalıyor. Hangi oyunda drop yiyorsunuz?
i7 6700 1060 lı sistemde denedim saibt 150 fps ortalaması falan vardı oda 4core 6 threat galiba
Yardımcı olabilcek ??

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı