i7 7700 sisteme ekran kartı önerisi

AMD Ryzen tarafına geçmek istediğini belirtmişti. Zaten intel para israfı olacak hocam o yüzden AMD önerdim.
5900x almaya gerek yok, 5600 yeterli olacaktır.

Ancak yine söylüyorum 4070 Tİ bu sisteme para israfı.

4070 Tİ alacağına sıfırdan RX 6800 güncel sistem almak çok daha mantıklı ve daha ucuz.

Yanlış bilgi
5600 ile 2k da sıfır darboğaz olacaktır.
%40 oluyor.

@Anakin SkywaIker Hocam yeni nesilcisiniz ama 4070 Ti için gerçekten yeni bir bilgisayar almış kadar para harcamanız gerekecek. Anakart, işlemci ve ekran kartı değiştireceksiniz. Yine de öyle istiyorum diyorsanız önerilerimi göz önünde bulundurabilirsiniz. Ama ben size 3060 öneriyorum hem performanslı olacaktır hem darboğaz oranı %0'a çok yakın bir değerde olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci yüzde 40 darboğaz yapar dersen gülerler sana.
Verdiğim yüzde kesinlik içermeyebilir ancak 4070 Ti ile Ryzen 5 5600 sıfır darboğaz derseniz size de gülerler bence.

3060 gibi çöp bir kartı önermen acayip.
Hocam orada belirtmek istediğim en az para harcayarak yapabileceği bu. Ayrıca 3060 nasıl çöp oluyor anlamadım. İstiyorsanız çöp demek yerine öneri verebilirsiniz. Vereceğiniz öneri, yine anakart ve işlemcinin değişmesini gerektirecek. O şekilde öneriyi ayrı olarak ilk başta yaptım zaten.

Verdiğim yüzde kesinlik içermeyebilir ancak 4070 Ti ile Ryzen 5 5600 sıfır darboğaz derseniz size de gülerler bence.
Kesinlik içermiyor direk yanlış bilgi veriyorsun.
asfasgas.PNG

Hocam orada belirtmek istediğim en az para harcayarak yapabileceği bu.
6600 XT ekmeksiz yer o dandik kartı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı