i7 7700 ve GTX 1070 sistem CS:GO düşük FPS sorunu

KarubaRizm

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTX 1070 ve i7 7700 ile CS'de olağan dışı FPS'ler alıyorum. 1050 Ti ile 450 alan varken kafayı yedirtiyor bu sistem bana. Sorun 2K olmasında falan demeyin çünkü FPS 2K ve 4K'da daha da düşüyor.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kullanımı çok anormal. Oyundayken işlemci frekansını da kontrol edin. MSI Afterburner'dan ekleyebilirsiniz onu da.
Ayrıca arkada çalışan farklı bir uygulama varsa kapatın.

İnternet'te ki testlerin çoğu 5-5 Rekabetçi maçlarda kaydedilir. CS:GO kullandığı Source oyun motorunda en çok FPS düşüren etmen oyun içindeki karakterlerdir. Eğer oynadığın oyun 8-8 ya da herhangi bir Topluluk sunucusu ise 16-16 gibisinden, Aldığın FPS değerleri farklılık gösterebilir.

Hangi çözünürlük ayarlarında oynuyorsunuz? Görüntü ayarları yüksekmi? Tam anlamıyla sorunu anlayabilmemiz için video çekebilme şansınız olursa bizim için çözüm üretmek daha kolay olur.

Dostum işlemciden kaynaklı bir sorun var %90 kullanıma 1080Ti la bile anca çıkarsın o işlemcide, arka planda çalışan birşey etki ediyor olabilir.
Bu arada Ram kaç GB.

16gb ram var. Çözünürlük 1080 de dsr açtım 2k aldım fps 3 4 fps daha düştü. 75hz bir monitör var. DDR4 sistem. İşlemci sistemi aldığımda seçtiğim İLK işlemcim. Topluluk sunucusu değil rekabetçidede aynı FPS değerlerindeyim. Çözünürlükleri dahada düşürünce işlemciye binen yük azaldığından FPS normal olarak artıyor. Fakat sorun olduğu apaçık ortada o kadar para verip kötü kaliteylede oynamak istemiyor insan.
Arka planda çalışan herhangi bir şey yok. Zaten o kadar program yükleme meraklısı değilim MSI nın bir kaç programı Nvidianın genel sürücüleri, ve Adobe, Office gibi programlar var. Bir tane arkadaş win 7 ye geçerek sorunu ortadan kaldırmış fakat benim için bunun bir garantisi yok o kadar dosya veri varken eski sürüme geçebilme şansımda yok risk alamıyorum yani bence işlemcide bir sorun var gibi ama bir türlü bulamıyorum soğutucusu macunu falan tam.
Screenshot_1.jpg
yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı