Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, bende Intel Core i7-7700 işlemci var. Ekran kartını da RTX2060 OC aldım ama güç kaynağı olarak 600-650 wattlık hangi marka daha iyidir bilemedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection) * Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection) * Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection) * Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) * Yüksek Sıcaklık Koruması (Over Tempature Protection) * Yüksek Akım Koruması (Over Current...
www.teknobiyotik.com
Bu fiyata çok güzel bir PSU. (Eğer bütçeniz varsa.)
80+ Gold verimlilik sertifikasına sahip ve Seasonic bu alanda en önde gelen firmalardan birisidir zaten.