i7-7700HQ GTX 1050 laptop alınır mı?

FurMark dediğiniz nedir hocam? Ve 45dk hangi oyunu test edeyim, adamın laptop formatlı vaziyetteymiş. Valorant falan yeterli olur mu? Under Volt nedir pek anlamıyorum hocam.

Ayrıyeten alırken bakmam gereken yerler neresidir biraz bilgi verirseniz mutlu olurum hocam. Teşekkürler.

FurMark stres testidir işlemciye yük bindirir. Ağır oyunlar öneririm test için. İmkan varsa RDR2 de tes edilebilir ancak çok zor olur indirmesi, BeamNG Drive da işlemciye çok yüklenmektedir beamngdrive indirip 4-5 araç spawnlayıp test edebilirsiniz veya trafik açıp. Ekranı, çerçeveyi, kasayı, tüm soketleri kontrol edin. UV işlemcinin voltajını kısmaktır.

İllaki biri alıncaksa 950M olan alınmalı 800 serisi çok eskidi artık.

FurMark stres testidir işlemciye yük bindirir. Ağır oyunlar öneririm test için. İmkan varsa RDR2 de tes edilebilir ancak çok zor olur indirmesi, BeamNG Drive da işlemciye çok yüklenmektedir beamngdrive indirip 4-5 araç spawnlayıp test edebilirsiniz veya trafik açıp. Ekranı, çerçeveyi, kasayı, tüm soketleri kontrol edin. UV işlemcinin voltajını kısmaktır.

800 eskidi fakat 850M ile 950M arasında hiç fark yok neredeyse aradaki fiyat farkı yüksek ise 850M model alınabilir.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam ilanlara girip bakmışsınız fakat şöyle bir durum oluşmuyor mu sizce de? İlk ilandaki i5 4.nesil ve 4400TL , ikincisi i7 4.nesil 4600TL, sonuncusu ise yine aynı şekilde i7 4.nesil ve 4800TL. Tabi burada SSD olanı olmayanı var oraya hiç girmedim.Yani evet en nihayetinde Casper'dan bahsediyoruz.Benim de görüşüm uzak durulması gereken bir firma,tabi en azından bazı ürünlerde. Fakat fiyatların böyle olduğu şu dönemde 4500TL'ye i7-7700HQ almak bana biraz cazip geliyor.Daha önce casper kullanmadım ne olur ne biter bilgim yok fakat en azından aşırı derecede sisteme yükleneceğimi düşünmüyor ve iyi bakacağımı düşünüyorum laptopa.Yorumunuzu bekliyorum.Teşekkürler.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam ilanlara girip bakmışsınız fakat şöyle bir durum oluşmuyor mu sizce de? İlk ilandaki i5 4.nesil ve 4400TL, ikincisi i7 4.nesil 4600TL, sonuncusu ise yine aynı şekilde i7 4.nesil ve 4800TL. Tabii burada SSD olanı olmayanı var oraya hiç girmedim. Yani evet en nihayetinde Casper'dan bahsediyoruz. Benim de görüşüm uzak durulması gereken bir firma, tabii en azından bazı ürünlerde. Fakat fiyatların böyle olduğu şu dönemde 4500TL'ye i7-7700HQ almak bana biraz cazip geliyor. Daha önce Casper kullanmadım ne olur ne biter bilgim yok fakat en azından aşırı derecede sisteme yükleneceğimi düşünmüyor ve iyi bakacağımı düşünüyorum laptopa. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

Şans diyorum alan kişilerin 10/9 memnun değil ona göre alın sonra anakart bozuldu işlemci 100 derece diye konu açmayın ama.

Hmmm anladım hocam.İşlemcinin voltajını kısma olayını nasıl yapacağız peki?

Ayriyeten bulunduğum il bazında baktım laptoplara açıkçası.Şuan Bursa'dayım.Diğer illerden kargo olayına vs. güvenmiyorum.Get sistemine de ilave para vermek istemiyorum açıkçası.

Hmmm anladım hocam. İşlemcinin voltajını kısma olayını nasıl yapacağız peki?

Foumda konu açınca yardımcı olacak çok arkadaş var rahat olabilirsiniz

Şans diyorum alan kişilerin 10/9 memnun değil ona göre alın sonra anakart bozuldu işlemci 100 derece diye konu açmayın ama.

Şu da varki bu zamana kadar sağlam ayakta kaldıysa (gerekli testlerde sorun çıkarmaz ise) bu zamandan sonra klasik bir 7700HQ 1050 laptopla aynı ömre sahip olur diye düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam ilanlara girip bakmışsınız fakat şöyle bir durum oluşmuyor mu sizce de? İlk ilandaki i5 4.nesil ve 4400TL , ikincisi i7 4.nesil 4600TL, sonuncusu ise yine aynı şekilde i7 4.nesil ve 4800TL. Tabi burada SSD olanı olmayanı var oraya hiç girmedim.Yani evet en nihayetinde Casper'dan bahsediyoruz.Benim de görüşüm uzak durulması gereken bir firma,tabi en azından bazı ürünlerde. Fakat fiyatların böyle olduğu şu dönemde 4500TL'ye i7-7700HQ almak bana biraz cazip geliyor.Daha önce casper kullanmadım ne olur ne biter bilgim yok fakat en azından aşırı derecede sisteme yükleneceğimi düşünmüyor ve iyi bakacağımı düşünüyorum laptopa.Yorumunuzu bekliyorum.Teşekkürler.
Laptop'a iyi bakmak için oyun oynamamak gerekiyor. Oyun oynamak makinaya 90-100 derece arası kavurmak demek. Sen eline bezi alıp günde 8 kere de silip süpürsen, makina o sıcaklıkla kavrulup bozuluyor.

Alacağın kişi yeterince kavurmuştur. Birazda sen kavurursun makina artık ömrünü ufaktan tamamlar. 7. neslin üstüne 5 nesil üredi. Yerinde olsam ikinci el deskop toplarım. Hiç üşenmem onu laptop gibi sırtımda taşırım.

Kucağında çaydanlık misali fokur fokur kaynayan aletle oyun oynamaktan iyidir.

Foumda konu açınca yardımcı olacak çok arkadaş var rahat olabilirsiniz

Şu da varki bu zamana kadar sağlam ayakta kaldıysa (gerekli testlerde sorun çıkarmaz ise) bu zamandan sonra klasik bir 7700HQ 1050 laptopla aynı ömre sahip olur diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam ilginiz ve alakanız için. :)

Laptop'a iyi bakmak için oyun oynamamak gerekiyor. Oyun oynamak makinaya 90-100 derece arası kavurmak demek. Sen eline bezi alıp günde 8 kere de silip süpürsen, makina o sıcaklıkla kavrulup bozuluyor.

Alacağın kişi yeterince kavurmuştur. Birazda sen kavurursun makina artık ömrünü ufaktan tamamlar. 7. neslin üstüne 5 nesil üredi. Yerinde olsam ikinci el deskop toplarım. Hiç üşenmem onu laptop gibi sırtımda taşırım.

Kucağında çaydanlık misali fokur fokur kaynayan aletle oyun oynamaktan iyidir.
Hocam desktop toplama imkanım yok maalesef yani taşınabilir olması gerekiyor öyle diyeyim.Umarım dediğiniz durumla karşılaşmam.Teşekkürler uyarınız ve konuya ilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı