i7-7700HQ laptopta SSD ve ekran kartını yükseltmek

canoktay

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, ben üç yıl evvel bir laptop satın aldım ve laptopta halihazırda 128 GB bir SSD ve GTX 1050M bulunuyor. Hem 128 GB SSD'nin yetersiz kalması hem de 1050 modelinin mobil olarak laptopta bulunması bana oyunlarda istediğim performansı yakalama fırsatı vermiyor ve ben her ikisini de yükseltmek istiyorum, bu mümkün mü? Eğer mümkünse önerilerinizi herhangi bir fiyat aralığı olmadan verirseniz sevinirim. Aşağıda bilgisayarımın teknik özellikleri bulunuyor.

Intel i7-7700HQ 2.8GHz
16 GB RAM.
4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050M.
128 GB SSD.
1 TB HDD.

Bütçede sıkıntı yok ise 870 EVO al. Tabi 1TB lazım ise fiyatı biraz tuzlu. O zaman SSD Ultra 3D'nin 1TB modelini alabilirsin.

Öncelikle herkese merhaba, ben üç yıl evvel bir laptop satın aldım ve laptopta halihazırda 128 GB bir SSD ve GTX 1050M bulunuyor. Hem 128 GB SSD'nin yetersiz kalması hem de 1050 modelinin mobil olarak laptopta bulunması bana oyunlarda istediğim performansı yakalama fırsatı vermiyor ve ben her ikisini de yükseltmek istiyorum, bu mümkün mü? Eğer mümkünse önerilerinizi herhangi bir fiyat aralığı olmadan verirseniz sevinirim. Aşağıda bilgisayarımın teknik özellikleri bulunuyor.

Intel i7-7700HQ 2.8GHz
16 GB RAM.
4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050M.
128 GB SSD.
1 TB HDD.

SSD yükseltirsiniz ama ekran kartı anakarta lehimli olabilir olmasa bile uyumsuzluk sorunu yaşatabilir.

Çok teşekkür ederim.Peki önerdiğiniz ssd modelleri var mı?Elde ne kadar çok seçenek olursa o kadar iyi 🙂

Bütçede sıkıntı yok ise 870 EVO al. Tabi 1TB lazım ise fiyatı biraz tuzlu. O zaman SSD Ultra 3D'nin 1TB modelini alabilirsin.
Çok teşekkür ederim.Peki önerdiğiniz ssd modelleri var mı?Elde ne kadar çok seçenek olursa o kadar iyi 🙂

480-500 ya da 1TB olabilir.

128 GB olan SSD yerine mi takacaksiniz M.2 SSD sanırım o M.2 mı alicaksiniz yoksa SATA mı?

Bütçeye göre

SATA.

M.2

Kingston M.2

Alternatif SATA

Bütçeniz yeterse kesinlikle Samsung M.2 olanı alin bu SSD'lerden herhangi birinin kronik sorunu yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı