i7 7700HQ Sistem CS:GO FPS Sorunu

uasamet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum düzensiz FPS düşüşleri. Laptop kullanıyorum özellikleri i7 7700HQ GTX 1060 6 GB 16 GB RAM. CS:GO'da yer yer 65-75 FPS'ye kadar düşüyor. Oyun Low ayarlarda ama düşüşü bayağı hissettiriyor. Oyun titriyor resmen, maksimum 180-220 FPS görüyor çoğu zaman ama çok sinir bozucu bir şey.
Sıcaklık 91 derecelere kadar çıkıyor fakat öncesinde hiçbir problem yoktu. Windows güncel, ekran kartı da güncel, pil ayarları en iyisi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin detaylarını tam olarak yazabilir misiniz?

i7 7700HQ GTX 1050 4GB 16GB RAM kullanan bende de aynı sorun var işlemciye etmediğim küfür kalmadı oyuna giriyorum 0, 79 GHz çekiyor throttle ile kapatıyorum şimdi de turboboost olmamaya başladı oyunlarda 2, 8 ve altı ile çalışıyor. Performansta çalışıyor ve şarjda.
Fanlar işlemcinin soğuması için o kadar çok hızlı dönüyorki bilgisayarın alt kısmında tozlar pamukçuklar halinde belli oluyor.Hemde daha yeni cihaz.

Laptop olduğunu fark etmedim kusura bakmayın. Termal bakımın etkisi olucaktır bide altında güçlü bi soğutucu kullanırsanız etkisi olucaktır ısınınca performans düşürüyor throttling oluyor

Hocam ısınma sorunu ok değil ama oyuna etkis acayip fazla termal macunu fanları temizledim oysaki. BF5-1'te böyle bir sorun yok. Akıcı oynuyorum orta yüksek ayarlarda ısı da 93 derecelere çıkıyor ama yapacak bir şey yok. Soğutucu alıp almamada kararsızım.
@Adamgibi
Oyun içi çoklu CPU etkinleştir.
etkin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı