Hangi oyunlarda düşük fps veriyor ? Oynadığınız oyunlar değişiyorsa performans düşüklüğü size garip gelebilir fakat artık sistem gereksinimleri çok yükseldi. Kendi sisteminiz ile youtube üzerinden aynı sistemi karşılaştırın. Normalde nasıldı şuan nasıl gibi şeyleri söylemeniz gerek ki durumu anlayabilelim.
Hangi oyunlarda düşük FPS veriyor? Oynadığınız oyunlar değişiyorsa performans düşüklüğü size garip gelebilir fakat artık sistem gereksinimleri çok yükseldi. Kendi sisteminiz ile YouTube üzerinden aynı sistemi karşılaştırın. Normalde nasıldı şu an nasıl gibi şeyleri söylemeniz gerek ki durumu anlayabilelim.
Rocket League ve Forza Horizon 4 oynuyorum genellikle ikisinde de FPS dalgalı oluyor Forza'da ise FPS hem dalgalanırken bir yandanda düşük bant genişliği hatası alıyorum araba kendi kendine fren yapıyor.
Rocket League ve Forza Horizon 4 oynuyorum genellikle ikisinde de FPS dalgalı oluyor Forza'da ise FPS hem dalgalanırken bir yandanda düşük bant genişliği hatası alıyorum araba kendi kendine fren yapıyor.