i7 7700HQ sisteme Windows 11 kurulmuyor

Misyal

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayarımda güncelleştirmeleri denetle kısmında bilgisayarımın Windows 11 desteklemediğini gördüm. PC sistem durumu denetimiyle denetlediğimde de ekteki şeyi söyledi. Nasıl Windows 11 yükleyebilirim?

Dosya Ekleri

• win.png
    win.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 85
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar. Bilgisayarımda güncelleştirmeleri denetle kısmında bilgisayarımın Windows 11 desteklemediğini gördüm. PC sistem durumu denetimiyle denetlediğimde de ekteki şeyi söyledi. Nasıl Windows 11 yükleyebilirim?
Hocam 2 gün önce bu videodaki komutları sırasıyla yerine getirerek Windows 11 yükledim bilgisayarıma. Ancak videoda bir kısım kesilmiş. Sabitlenmiş yorumu okuyup videodaki işlemleri yaparsanız başarıyla yükseltebiliyorsunuz Windows 11'e...

Selam. Bilgisayarımda güncelleştirmeleri denetle kısmında bilgisayarımın Windows 11 desteklemediğini gördüm. PC sistem durumu denetimiyle denetlediğimde de ekteki şeyi söyledi. Nasıl Windows 11 yükleyebilirim?

Rufus ile kurabilirsiniz. Kurulum için Microsoft'un sitesinde ISO dosyasını indirip Rufus'un en son sürümü ile bir USB disk (en az 16 GB olursa iyi olur) hazırlamalısınız. Rufus programıyla format diski hazılarlamaktayken de imaj seçeneği olarak "Extended Windows 11 Installation (no TPM / no Secure Boot)" seçili olduğundan emin olunuz. Kurulumu da bu videodaki şekilde yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı