i7 7700HQ sistemle dual boot yapmak

Öncelikle merhabalar, benim sorun başlıkta olduğu gibi gayet açık. macOS ile Windows'u aynı anda kurabilir miyim herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilgisayarım uyumlu olur mudur? Biraz yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: Intel i7 7700HQ.
Ekran kartı: NVIDIA GTX1050 4 GB.
RAM: 16 GB.
Depolama: 120 GB M.2 SSD, 1TB HDD.

1050 ekran kartın Optimus sebebi ile macOS'ta devreye girmeyecek. 7700HQ'daki iGPU macOS'ta ağır işlerin yoksa yeterli gelecektir. Belirtilen donanımlar son derece uyumlu. M.2 SSD'nin tam modeli ve Wi-Fi kartının tam modeli nedir? Big Sur deneyebilirsiniz. Dual Boot için disk ayırmayı bu konumda anlatmıştım:
Bu konuda AMD Ryzen sisteme Catalina kurulumu yapıyorum. Konudaki disk ayırma kısmına bakabilirsiniz. OpenCore kurulumu için de bakabilirsiniz tabii.

1050 ekran kartın optimus sebebi ile MacOS'ta devreye girmeyecek. 7700HQ'daki iGPU MacOS'ta ağır işlerin yoksa yeterli gelecektir. Belirtilen donanımlar son derece uyumlu. M.2 SSD'nin tam modeli ve Wi-Fi kartının tam modeli nedir? Big Sur deneyebilirsiniz. Dual Boot için disk ayırmayı bu konumda anlatmıştım:
Bu konuda AMD Ryzen sisteme Catalina kurulumu yapıyorum. Konudaki disk ayırma kısmına bakabilirsiniz. OpenCore kurulumu için de bakabilirsiniz tabii.

Adobe'nin programlarını kullanacağım daha stabil olur diye hocam.

Wi-Fi kartı:

Intel® Dual Band Wireless-AC 8265​

M.2 SSD:

PLEXTOR PX-128S3G​

HDD:

WDC WD10SPZX-22Z10T0​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı