E engin81 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 200 8 Ağustos 2021 #1 Merhabalar işlemcim çok ısındığı için undervolting yapmak istiyorum fakat Intel XTU izin vermiyor. Ayarları değiştiremiyorum. Daha önce denediğimde oluyordu ama artık olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar işlemcim çok ısındığı için undervolting yapmak istiyorum fakat Intel XTU izin vermiyor. Ayarları değiştiremiyorum. Daha önce denediğimde oluyordu ama artık olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS E engin81 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 200 15 Ağustos 2021 #11 @KRALCAN Bios downgrade yaparak da oluyormuş sanırım ama onu da yapamadım downgrade de kilitliymiş. Yardımcı olabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
@KRALCAN Bios downgrade yaparak da oluyormuş sanırım ama onu da yapamadım downgrade de kilitliymiş. Yardımcı olabilir misiniz ?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #12 engin81 dedi: @KRALCAN Bios downgrade yaparak da oluyormuş sanırım ama onu da yapamadım downgrade de kilitliymiş. Yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Artı 0 Eksi
engin81 dedi: @KRALCAN Bios downgrade yaparak da oluyormuş sanırım ama onu da yapamadım downgrade de kilitliymiş. Yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #13 KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa gördüm. Unclewebb'e sormam lazım belki o bilir. Dell kullanıyordu. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de ilk defa gördüm. Unclewebb'e sormam lazım belki o bilir. Dell kullanıyordu.
KS KS E engin81 Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 200 16 Ağustos 2021 #14 KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bakabildiniz mi acaba ? Son düzenleme: 23 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. KRALCAN dedi: Hocam valla bilmiyorum Dell BIOS tarafını, fakat sizin için yarın araştırıcam bunu ama 7. nesil işlemciler de ilk defa kilit görüyorum. Genişletmek için tıkla... Bakabildiniz mi acaba ?