i7 7700HQ ve GTX 1050 Battlefront 2 kasma sorunu

225893

Hectopat
Makaleler
1
Parayla Origin’den satın aldığım Battlefront 2 oyunumu şu sistem özelliklerinde ve laptopta oynayamıyorum;
  • i7 7700HQ 2Ghz
  • GTX 1050
  • 8GB RAM DDR4
  • HDD
Minimum sistem gereksinimlerinden de iyi sistemim var ama neden böyle? Low settingslerde bile oyunda takılma oluyor. Battlefront 2 forumlarında da sebebini sordum insanlar çok garip buldu hatta bazılarının sistemleri benimkinden daha düşük olmasına rağmen oynayabiliyorlarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem özellikleriyle Ultra da 40 45 fps almanız lazım. Oyun esnasında Msi afterburner programı ile CPU ve GPU frekanslarınızı Sıcaklık değerlerimizi kontrol edin. Driverlerinizi güncel tutun

Aynı sistem bende var laptopun içini bi temizleneni öneririm ben yapınca sıcaklık baya düştü fps arttı ve o işlemcinin 2 ghz olması imkansız
2.8ghz miş yanlış yazmışom pardon
Aynı sistem bende var laptopun içini bi temizleneni öneririm ben yapınca sıcaklık baya düştü fps arttı ve o işlemcinin 2 ghz olması imkansız
Laptop içi temizleme derken ? Nasıl olucak o iş neyi temizleyeceğim?

Bi laptop temizliği ve driver güncellemesi eksta olarak oyuna sağ tık yapıp yüksek güçlü nvidia işlemcisini seçip açın oyunda iken laptop prize takılı olsun
Driverlar güncel, yüksek güçlü nvidia yi seçip açmayı yarın denerim ve yazarım düzelip düzelmediğini. Çok teşekkürler ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı