i7 7700HQ ve GTX 1050 laptop CS:GO FPS düşme sorunu

Adem Elgün

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
SMMM
Bilgisayarım dizüstü Monster Abra Serisi gaming laptop olarak geçmektedir. FPS ile ilgili takıntım var düşük gördüğüm de çıldırıyorum. Birkaç hafta öncesine kadar net 200-250 FPS alırken son birkaç gündür 70-90 arası alıyorum.
Oyunu sildim tekrar yükledim gerekli ayarların hepsini yaptım. Oyun içi ayarlar hepsi düşük zaten. Başlatma ayarlarından tut Nvidia Denetim masası ayarları, PC performans ayarları, işlemcinin hepsini kullanmak için yapılan ayar. Gerekli olan tüm ayarları yaptım düzelmedi.

Dün format attım tekrar oyunu yükledim, bahsettiğim ayarları yaptım 110-120 oldu (yere bakarken :D)

Bilgisayar Özellikleri ;
  • 7.Nesil Kaby Lake Intel® Core™ i7-7700HQ,
  • 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz,
  • 240GB SSD,
  • 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran,
  • 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit
Lütfen yardımcı olur musunuz? Benim görmediğim bir ayar var muhtemelen. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ici ayarlarda cift islemci kullanimi acik mi ?
Merhaba dostum,

Oyun içi çift işlemci çalıştır gibi bir seçenek yok. Sistem 8 çekirdek zaten hepsini kullanıyor. Yardımcı program indirdim tüm çekirdek ve işlemcileri kullanması için.
Laptopı kullanırken prizde takılı kullanıyorsunuz değil mi?
Merhaba dostum,

Evet kesinlikli priz de kullanıyorum. Bataryayı çıkardım hatta öyle denedim yine sonuç olumsuz.
O laptopta Windows 7 mi kullanıyorsunuz?
Windows 10 son sürüm kullanıyorum. Acaba diyorum bu tür işletim sistemine sahip bilgisayara win 7 yüklesem performans nasıl olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı