i7-7700HQ Windows 11 desteklemiyor

Sıkıntı kurmak değil kurabilirsin. Benim güvenmediğim nokta e7400 işlemcim varken 2016 Ltsb dahi kurulu olsa güvenlik(yanılmıyorsam) güncellemerini kurunca işlemcinin olmayan performansı iyice dibe vuruyordu.
Sistem algılar aaa bu adam 7700hq kullanıyor desteklenmiyor dur ben şunun gücünü kısıtlayayım der olur biter. Bence malum şirket için çok kolay bir işlem.

@FehmiDogru.js komik olan neydi?

Evet oradan bakarken fazladan bilgi kısmında buraya da bakmıştım ne yazık ki desteklemiyor.

Sıkıntı kurmak değil kurabilirsin. Benim güvenmediğim nokta e7400 işlemcim varken 2016 Ltsb dahi kurulu olsa güvenlik(yanılmıyorsam) güncellemerini kurunca işlemcinin olmayan performansı iyice dibe vuruyordu.
Sistem algılar aaa bu adam 7700hq kullanıyor desteklenmiyor dur ben şunun gücünü kısıtlayayım der olur biter. Bence malum şirket için çok kolay bir işlem.
Öyle bir şey umarım yoktur çünkü bu yıl destek kesileceğinden bende geçmek istiyorum.

Kurulum kabul etmiyor değil de önermiyor gibi kurmayı denemedim daha denersem sorun olur diye yapmadım.

Hayır.

Ben bilgilerim kalsın istiyorum ve pek bilgim yok Rufus ile kurunca güncelleme alabiliyorum değil mi ve Rufus ile kurarken bilgilerim gitmeden kurma var mıdır?
Sınırlamayı kaldırıp yazdığın Usb'yi, kullandığın Windows açıkken tak.
İçine gir, setup.exe'yi çalıştır.
O şekilde güncelleme yaparak 11'e geçersin, "uygulama ve dosyalarımı koru" dersen de sorun olmaz.
Ama kurulum yaparken kapanırsa sorun olabilir, zira yedekleme yapmadan yükseltme her zaman risk içerir.

Evet oradan bakarken fazladan bilgi kısmında buraya da bakmıştım ne yazık ki desteklemiyor.

Öyle bir şey umarım yoktur çünkü bu yıl destek kesileceğinden bende geçmek istiyorum.
Bence 11 kurmadan ince işlemci performansını bir analiz et sonra kurunca fark var mı bak derim.

1. nesil i7 950'ye kurduk, sıkıntı yok.
İşlemcin iyi. Sorunsuz kurar ve kullanırsın.

Secure Boot ve TPM 2.0 açıksa direkt kurulum yapabilirsin. Daha dün Windows 11 kurdum 7700HQ laptopa. Performans farkı olacaktır ama çok değil. Güncelleme de alıyor sorunsuz bir şekilde.

Secure Boot ve TPM 2.0 açıksa direkt kurulum yapabilirsin. Daha dün Windows 11 kurdum 7700HQ laptopa. Performans farkı olacaktır ama çok değil. Güncelleme de alıyor sorunsuz bir şekilde.
TPM 2.0 açık ama direk kurulum yapamıyorum. Siz direk mi kurulum yaptınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı