I7 7700K Gamepower Iceberg 240 ile 95 Derece Sorunu

FSchultz

Hectopat
Yer
Izmir
Daha fazla  
Meslek
Still Photographer
I7 7700K Gamepower Iceberg 240 yükteyken 95 dereceyi görüyor ve soğutucu bloğunun vidalarını sıktığımda anladığım kadarıyla baskıdan dolayı bilgisayara görüntü gelmiyor. Gevşettiğimde bilgisayar açılıyor fakat render alırken 95 derece sıcaklık görüyorum. Ayrıca soğutma garantiye gitti ve onarıldı diye geri gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutmalara onarıldı diyorsa %100 yalandır. (şahsi fikrim) TR'de özellikle de gamepower gibi ismini son günlerde duyduğumuz bir serviste bunun onarımı için bi teknoloji olacağını sanmam. Değiştirmelerini iste tekrar gönderirsen.

Termal macun sürdünüz mü?
Sürdüm.
Sıvı soğutmalara onarıldı diyorsa %100 yalandır. (şahsi fikrim) TR'de özellikle de gamepower gibi ismini son günlerde duyduğumuz bir serviste bunun onarımı için bi teknoloji olacağını sanmam. Değiştirmelerini iste tekrar gönderirsen.
Bir daha gönderdim bu sefer kesin ve net değişim veya başka bir model istedim.

Pompanın bozuk olmadığına emin misiniz? Gamepower alarak en baştan hata yapmışsınız zaten.
Pompa da problem yok ısıyı çekiyor ama yeteri kadar değil
Hala daha aynı problemi yaşamaktayım ancak pompayı işlemciden söküp bir de öyle çalıştırdım bilgisayarı ancak soğuğu ileten metal kısma dokunduğumda yeteri kadar serin olmadığını farkettim evet gamepower alarak hatayı en başta yapmışım. İadesini isteyip corsair veya cooler master almayı düşünüyorum. Model önerilerine açığım hatta açım :)

Son düzenleme:
Aynı işlemci, aynı sıvı soğutma da yük altında 85 dereceyi görüyorum. Yaklaşık 1 ay önce aldım. İade şansım da kalmadı. Gerçekten aldığıma çok pişman oldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı