i7 7700K İçin Anakart ve RAM Önerisi

Aya gönderecek nasıl bir özelliği var? Anlatabilir misiniz? 3600 MHz olması mı yoksa?
Technopat ta yıllar sonra "Casper PC var." diyince insanlar seninle alay ettiği gibi alay etmesin diye.
Nasıl aya çıkacak harbi merak ettim 20 fps fark mı olacak? Ryzen değil bu. İkinci olarak anakart en fazla 3200 destekliyor boşuna fazladan ödeyecek.
Oho sen benden kötüsün. Ben Anakart mı söyledim? Hangi Anakarta göre bu kararı verdin merak ettik.
Bütçesi 1000 TL olan adama 1000 TL RAM önermek de ayrı bir kafa.
Sen beni hiç görmedin mi genç? (Adam 2015 de katılmış ve 4000 tane mesaj atmış amme neyse.)

Oho sen benden kötüsün. Ben Anakart mı söyledim? Hangi Anakarta göre bu kararı verdin merak ettik.
Pırıl pırıl tertemiz. Yukarıda hali hazırda önerilen anakartlar için söyledim. Ne anlamda senden kötüymüşüm sende bi bakkal havası hissediyorum...

Boş yapmakta üstüne yok ya, yazdıklarına bak.

Gördüm seni genç, sen şu prostattan şüphelenen 18 yaş altı genç değil misin?
Koskocaman Technopat ta "prostat kanseri" ile tanınıyorum. Vay anasını.
Pırıl pırıl tertemiz. Yukarıda hali hazırda önerilen anakartlar için söyledim. Ne anlamda senden kötüymüşüm sende bi bakkal havası hissediyorum...
Ben bakkala gitmeye üşeniyorum. Neden yukarıdaki Anakart? Belki ben aynı fiyata 3600 MHz destekleyen bir Anakart önereceğim? Tabi öyle bir şey yapmam.

Bu kadar boş yorum yapan biri olarak tanındığına dua et.
Teşekkürler efendim. Önerilerinizi dikkate alınarak en iyi sonuca ulaşacağım. Ya da boş boş takılacağım. Zamanında bir çok rehberim vardı. (2-3 tane.) O kadar boş yapmazdım ama artık işler çok değişti. Hayatta kalmak için mücadele etmem gerekti. Kader.

Ben bakkala gitmeye üşeniyorum. Neden yukarıdaki Anakart? Belki ben aynı fiyata 3600 MHz destekleyen bir Anakart önereceğim? Tabi öyle bir şey yapmam.
Tabi canım işi nasıl döndürsem diye düşün. Zaten bütçe belirtilmiş anakartı geçtim hadi, önerdiğin RAM zaten 1000 TL bu nasıl mantık? 3600 MHz olunca 30 fps fark mı olacak tekrar söylüyorum. Böyle yorumlar yaparsan bakkal olursun Technopat'ın gözünde.

Hoba ben işi falan değiştirmeye çalışmadım.

Millet buraya yardımcı olmaya değil de kafasına göre atıp tutmaya ve eğlenmeye geliyor galiba. Kendileri bir ürün alacak olursa konu üstüne konu açmaktan çekinmezler.
Valla bu konuda çok haklısın. O boş yapanları bir yakalamak lazım.

Bu arada konu dışında "Ben neden bu kadar boş yapıyorum" diye bir konu açacağım sizi de bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…