i7 7700K İçin Anakart ve RAM Önerisi

Nasıl aya çıkacak harbi merak ettim 20 fps fark mı olacak? Ryzen değil bu. İkinci olarak anakart en fazla 3200 destekliyor boşuna fazladan ödeyecek.
Adam 3800 MHz destekleyen anakart almak istiyor bak. Ben bir şey biliyorum ki söylüyorum.

Olmaz. Neden Intel almak istediğini hâlâ anlamış değilim...
Valla 1 aydan fazla seni ne zaman görsem AMD işlemci öneriyorsun. Tamam F/P ama bir adminin "fareye neden bu kadar para veriyorsunuz" da dediği gibi "Zevkler tartışılmaz."

Orada tartışılmaz. Seni de ne zaman girsem Intel'i savunan mesajlar atıyorsun. Neden ölü bir platforma yatırım yapmak istiyorsunuz?

Adam 3800 MHz destekleyen anakart almak istiyor bak. Ben bir şey biliyorum ki söylüyorum.
Senin bir şey bildiğin yok. Şimdi bu arkadaş buraya anakartı atmadan önce önerilen anakartlar 3200 MHz di. Bu mesajı yeni atmış sen kahin misin de bişey biliyorum ben havasına girdin? Eğer konu sahibi belirtseydi 3800 MHz olduğunu sana kimse bir şey demezdi.

Son düzenleme:
Şuan AMD FX-8350 kullanıyorum ve GTX 1070 ile darboğaz yaptığını düşünüyorum Watch Dogs 2 ve Just Cause 3 gibi oyunlarda 25 fps üstü alamiyorum sizce yukarıdaki ürünleri alırsam 60FPS üzerine çıkar mıyım ?

Rahat çıkarsın.
Yani ekran kartım yeterli fakat işlemcim yüzünden bu değerleri alıyorum doğru mudur? Watch Dogs 2 ekran kartım ile birlikte hediye olarak NVIDIA tarafından verildi ve ben bu oyunu oynayamadım kastığı için heralde ekran kartının kaldırmadığı oyunu vermemişlerdir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…