i7-7700K sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
5000-7000
Hocam dün 2600TL'ye A620 vardı keşke bitmeden yetişseydik.
Bunlar olabilir. PSU olarak 2. el PSU'lar olabilir 750W yeterli olur. Geçenlerde Cooler Master 750W ilanı görmüştüm 1100TL'ye.

Hocam dün 2600TL'ye A620 vardı keşke bitmeden yetişseydik.
Bunlar olabilir. PSU olarak 2. el PSU'lar olabilir 750W yeterli olur. Geçenlerde Cooler Master 750W ilanı görmüştüm 1100TL'ye.

Bende bu ikisi arasında kalmıştım hocam çok sağ olun. PSU olarak da 80 Plus sertifaksı olanı al diyorlar o yüzden bir de size sorayım dedim.

Bende bu ikisi arasında kalmıştım hocam çok sağ olun. PSU olarak da 80 Plus sertifaksı olanı al diyorlar o yüzden bir de size sorayım dedim.

Kalitesiz markalardan uzak durun sertifika sadece elektrik tasarrufuyla ilgil bir durum ama tabii olması güzel bir şey. Gold sertifikalı şeyler bulursunuz 2.el uygun fiyata. Everest Frisby gibi PSU'lar tehlikelidir. FSP, Thermaltake, Corsair, MSI, Cooler Master gibi bilindik markalardan şaşmayın.

Hocam geçenlerde i7 4770 ve RX 580'li sistemi 7K'ya sattım onu baz alarak söylüyorum ki bu sistem de aşağı yukarı 6K falan eder. Ekran kartı, sistem fiyatını baya düşürüyor çünkü çok daha güçsüz ve 2 GB sonuçta.
Ben Ryzen 5 1400 + GT1030 bilgisayarı 6.5K'ya sattım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı